Ispravak članka objavljenog na portalu 7dnevno 29. siječnja 2018.

0
271
7dnevno

Ispravak objavljujemo u cijelosti:

Ispravak informacija objavljenih u članku “Može li Severinin odvjetnik srušiti i kardinala Josipa Bozanića?!” slijedećeg sadržaja:

“U navedenom članku se nizom neistina i netočnih informacija na najgrublji način kleveta odvjetničko društvo Budimir & Meter i odvjetnika Darija Budimira.

  1.         Netočna je i neistinita informacija da bi odvjetnik Dario Budimir prebendarima savjetovao pravne radnje koje nisu učinkovite samo kako bi mogao više zaraditi.
  2.         Netočna je i neistinita informacija da odvjetnik Dario Budimir nije uredno izdao račun za pružanje pravne usluge.
  3.         Netočna je i neistinita informacija da bi odvjetnik Dario Budimir ucjenjivao prebendare, u čemu bi na kraju i uspio.
  4.          Netočna je i neistinita informacija da bi odvjetnik Dario Budimir bez punomoći ili na temelju krivotvorene punomoći Zbora prebendara napravio uknjižene vlasništva Zbora prebendara i nakon tog uknjiženja na tim nekretninama stavio svoje zabilježbe sporova i onemogućio prebendarima raspolaganje njihovom imovinom.
  5.         Netočna je i neistinita informacija da bi se odvjetnik Dario Budimir nelegalno uknjižio na nekretnine Zbora prebendara samo da bi mogao upisati svoje zabilježe.
  6.         Netočna je i neistinita informacija da bi odvjetnik Dario Budimir u medijskim istupima objavio dokumente iz vremena dok je zastupao prebendare, čime je prekršio odvjetničku tajnu.
  7.         Netočna je i neistinita informacija da bi odvjetnik Dario Budimir uz pomoć jednog biskupa sa Kaptola otišao apostolskom nunciju koji bi mu pomogao da ode u Rim i podigne prijavu protiv prebendara i zagrebačkog nadbiskupa koji bi po nekoj “zapovjednoj odgovornosti” trebao biti odgovoran za njih.
  8.         Netočna je i neistinita informacija da je Severinin odvjetnik srušio monsinjora Miju Gabrića.
  9.         Netočni su i neistiniti svi navodi vezani za postupanje odvjetnika Daria Budimira u zastupanju Severine Kojić protiv Milana Popovića.
Loading...