Hoće li Plenkovićevi koalicijski partneri i ove godine zapjevati -‘Sprem’te se sprem’te četnici?’

1
1329

Neka se Plenković podsjeti pjesme „Slobo, Slobo donesi salate bit će mesa klat ćemo Hrvate“

Danas će put Srba u srcu Hrvatske krenuti kolone četnika, obrijanih aboliranih petokolonaša, gorljivih sljedbenika zločinca Tita, mentalno komunističkih apologeta, veleizdajnika hrvatskih nacionalnih interesa, povijesnih falsifikatora i svi zajedno proslavit će krvavi pir i pokolj nevinih Hrvatica i Hrvata, pokolj koji oni nazivaju antifašističkim ustankom u Hrvatskoj. Proslavit će i nabijanje na kolac katoličkog svećenika i župnika Jurja Gospodnetića kojega su na ražnju pekli živog dok nije preminuo. Evo šta je o tome prije godinu dana kazao naš ugledni odvjetnik i kolumnist Zvonimir Hodak:

“Priča u Srbu podsjeća me na filmove „Let iznad kukavičjeg gnijezda“ te na „Brod luđaka“. U Srbu se slavi zločin jer se tamo 27. srpnja 1941. godine dogodio četnički ustanak i to četnika iz Drvara koji su, došavši u Srb, poklali određena hrvatska sela i koji su 10. kolovoza 1941. godine nabili na kolac župnika Jurja Gospodnetića i pekli ga kao janje na ražnju pred očima njegove majke. Tako danas ISIL muči svoje zarobljenike. To su događaji koji su evidentni i kojima u vrijeme komunizma, u ilegalnom imigrantskom tisku više puta opisivan, a naročito nakon Domovinskog rata. Spomenuti događaju u Srbu nitko nije demantirao, ni Pupovac, ni Josipović, ni bilo koji četnički vojvoda. Taj 27. srpnja slavi se kao dan ustanka, a to je farsa. Pa zar je hrvatski narod preko četnika ustao 1941. godine?”, pita se Hodak.

Loading...

Ma koga je briga što ovaj stravičan masakr nad hrvatskim stanovništvom nitko nije demantirao kada službene hrvatske vlasti i ove godine daju puni legitimitet i novac iz državnog proračuna za još jedan četnički dernek na svetom tlu naše Domovine. I dok Plenković razbija glavu kako skinuti HOS-ovu ploču u Jasenovcu, kako zabraniti najljepši hrvatski braniteljski i antifašistički pozdrav „Za dom spremni“, nije potrošio ni sekundu svog dragocjenog vremena doznati istinu o Srbu i zabraniti ovo četničko orgijanje. Oni koji ne mogu zamisliti šta se u Srbu dogodilo 27.07.1941. godine neka se sjete slike iz Vukovara nakon što su „partizani“ s crvenom zvezdom načelu i četnici s kokardom na šubari „oslobodili“ Vukovar. Neka se Plenković podsjeti pjesme „Slobo, Slobo donesi salate bit će mesa klat ćemo Hrvate“. Riječi iz ove monstruozne pjesme, četnici i partizani pretvorili su u djela, poklali su sve što su stigli, čak i najteže ranjenike iz vukovarske bolnice, a ono što nisu stigli odvezli su u srpske koncentracijske logore i još mjesecima orgijali nad živim i mrtvim tjelesima naših branitelja. I danas ih skrivaju preko 1600 da se ne bi doznalo kakvom su mučeničkom smrću umrli oni koji su branili svoju Domovinu. Isto to, kao četnički i srpski modus operandi dogodilo se u Srbu, a dogodit će se ponovo kada četnici prvi puta dobiju prigodu. To je zapisano u svim srpskim memorandumima, to je za Srbe i četnike sveto pismo srpskog svetosavlja, a Hrvatska je njihova obećana zemlja, zemlja nebeskog srpskog naroda.

Danas se čudimo kako se Angela Merkel priklonila srpskom vojvodi Vučiću, zahladila odnose sa Hrvatskom, a Srbija joj postala dominantna briga na Balkanu. Treba li se tome čuditi kada je kristalno jasno da u Hrvatskoj vladaju evidentni veleizdajnici vlastite Domovine, da po toj Domovini pljuju po cijelom Svijetu, da pljuju po svim hrvatskim svetinjama uključujući i blaženog Alojzija Stepinca. Kako uopće možemo očekivati da nas Hrvate bilo tko u Svijetu cijeni kada smo sami sebi najveći neprijatelji i sami sebe politički dezavuiramo svim sredstvima, a hrvatske veleizdajnike nitko ne prokazuje niti procesuira? Nije nikakvo čudo da se Angeli više sviđa Vučić koji dosljedno i neumorno provodi velikosrpsku politiku na ovim prostorima i vjerodostojno štiti srpske nacionalne interese.

Nova strategija „Domovinske sigurnosti“ pala je na ispitu nakon prvog većeg „požarčića“!? Ta farsa od strategije nikada ne će biti učinkovita ni korisna Domovini dok se ne donese „hrvatski memorandum“ kao strateški odgovor svim srpskim memorandumima od „Načertanija“ do danas. Dok mi ne donesemo srednjoročnu i dugoročnu strategiju političkih i drugih odnosa sa Republikom Srbijom na temelju povijesnih iskustava i važećih srpskih memoranduma događati će nam se četnički derneci u srcu Hrvatske koji će jednog dana ponovo prerasti u sveopću pobunu instrumentalizirane srpske manjine u našoj Domovini.

To je zapisano, a sveta je dužnost srpske manjine u Hrvatskoj nikada ne dozvoliti konsolidaciju bilo kakve hrvatske države. Slaveći četnički pokolj u Srbu oni dosljedno provode u djelu ono što je u memorandumima zapisano. A mi s njima koaliramo!!?? Nevjerojatna veleizdajnička farsa!!! Bolje je biti i 100 godina u oporbi nego jedan dan sa Pupovčevim četnicima u koaliciji!!!

  • “Spremite se spremite četnici” je o toj izreki spomenuo generala Vjekoslav Maks Luburić u svojem govoru Hrvatima za Deseti Travnja 1968. godine. Tko želi pročitati u potpunosti i cijelosti, neka klikne na: Govor generala Drinjanina Hrvatima za Deseti Travnja 1968. godine.
    Što se tiče Plenkovića, po mojem ospbnom razmišljanju sve što on, Plenković radi, radi za svoje osobne probitke a ne za probitke hrvatskog naroda, a još manja za probitke Hrvatske sa TRI i Hrvatske sa DVA INICIJALA. Bez dvoje bi on za dobrobit hrvatskog naroda trebao dati ostavku a na njegovo mjesto trebao bi doći istaknuti hrvatski političar, državnik i čelični Hrvat Tomislav Kvaternik, odnosno Nikola Štedu.

    Piše hrvatski iseljenički novinar iz Melbourne-a Dinko Dedić
    http://otporas.com/dinko-dedic-sudenju-perkovicu…/