Nije Strmotina ostavka nepristojna nego je Plenkovićev komentar sramotan!

0
1118
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Plenkovića je kao i nesposobnu ministricu Murganić zaboljela istina pa im nije preostalo ništa drugo nego Strmotin potez proglašavati nepristojnim. Puno nepristojnije i bezobraznije je to što oni bave folklorom umjesto da se bave ozbiljno politikom i rješavaju stvarne probleme građana ove zemlje, kako je to izvrsno primjetio Marin Strmota.

Na sjednici  Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a koja je održana u ponedjeljak 26.2. 2018. godine u središnjici stranke nije bilo samo govora o krizi u Agrokoru i izboru novog povjerenika nego se razgovaralo  i o bivšem državnom tajniku Marinu Strmoti koji je dao ostavku. Plenković je na sjednici, doznaju mediji, kazao kako ih je to iznenadilo, te da Strmotin potez nije bio pristojan. Naši izvori iz stranke pak kažu da takav Plenkovićev stav o herojskom činu Marina Strmote, brojni u HDZ-u ne podupiru. Naprotiv, oni smatraju da nije Strmotina ostavka nepristojna nego je sramotna takva premijerova reakcija. On se naprečac odriče ljudi koji su imali hrabrosti, primjerice, demografske mjere ove Vlade nazvati folklorom i koje ništa neće riješiti.
Plenkovića je kao i nesposobnu ministricu Murganić zaboljela istina pa im nije preostalo ništa drugo nego Strmotin potez proglašavati nepristojnim. Puno nepristojnije i bezobraznije je to što oni umjesto da se bave ozbiljno politikom i rješavaju stvarne probleme građana ove zemlje oni se bave folklorom, kako je to izvrsno primjetio Marin Strmota.
Za nadati se da će ubuduće u političkom životu Hrvatske biti sve više Strmota a sve manje murganića, dalića i plenkija koji će dijeliti etikete a ne delati, kako bi to lijepo rekao njihov koalicijski partner Milan Bandić.