Olujić prozvao Vesnu Pusić za špijunažu – još ga nije demantirala, a ne zna se ni kad će!

0
1892
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

'Vesna Pusić je špijunka neke strane sile, konkretno Engleske i ona njihovu politiku želi projicirati na Hrvatsku', rekao je odvjetnik Željko Olujić. Ona ga (još) nije demantirala, a dok se to ne dogodi omiljeni Mamićev pjevač Mitar Mirić može i dalje pjevati: 'Špijuni su među nama, kvare našu idealnu vezu, al' neka ih neka budu sada na oprezu, jer mi smo na potezu'!

Nakon što je Vesna Pusić, bivša čelnica HNS-a i bivša ministrica vanjskih poslova komentirajući presudu hercegovačkoj šestorci u Haagu te postupak generala Slobodana Praljka koji je popio bočicu otrova, izjavila da je izrečena presuda “epilog jedne loše i pogreške politike iz 90-ih”, te kako smatra da ovim presudama nije osuđen hrvatski narod, nego nositelji te politike, doživjela je pravu lavinu kritika. Kaže da je dobila i neke prijetnje smrću koje je prijavila policiji.
Inače Vesna Pusić je godinama bila napadana zbog toga što je već od sredine 90-ih tvrdila kako je Hrvatska izvela agresiju na Bosnu i Hercegovinu te je za isto optuživala predsjednika Franju Tuđmana i ministra obrane Gojka Šuška.
Na zadnje izjave Vesne Pusić reagirao je i poznati zagrebački odvjetnik Željko Olujić koji je rekao da mi u Hrvatskoj imamo osnovni problem unatoč lošem pozicioniranju Hrvatske u svijetu. Taj problem je što u Hrvatskoj djeluje peta kolona, kaže Olujić.
“Vesna Pusić je špijunka neke strane sile, konkretno Engleske i ona njihovu politiku želi projicirati na Hrvatsku. To je problem jer ona sjedi u Saboru i to zahvaljujući manipulaciji, ona taj mandat nije izborila”, kazao je Olujić, za jedan hrvatski portal.
Vesna Pusić teške Olujićeve optužbe još nije demantirala, a ne zna se ni kad će.  A dok se to ne dogodi omiljeni Mamićev pjevač Mitar Mirić može i dalje pjevati: ‘Špijuni su među nama, kvare našu idealnu vezu, al’ neka ih neka budu sada na oprezu, jer mi smo na potezu’!