Tko je Antonija Dujmović, žena zbog koje je Milinović riskirao i izlazak iz HDZ-a?

0
2418
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kako se neslužbeno saznaje, u eri mostova ministra Slavena Dobrovića protiv dotične dame podnošena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Nemire, u ionako ne odveć stabilne hadezeove redove, u prvom novogodišnjem tjednu unijela je ostavka Darka Milinovića na mjesto šefa HDZ-a Ličko-senjske županije, što je protumačeno kao jasan udarac na predsjednika te stranke, premijera Andreja Plenkovića koji se nalazi u sve nezavidnijoj situaciji.

Dok mu s jedne strane Milinović, čovjek koji se do sada uvijek držao uz sve HDZ-ove predsjednike i na taj si način čuvao poziciju, pokazuje zube okupljajući oko sebe solidan broj članova, s druge strane bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko najavljuje povratak u stranku, motiviran nezadovoljnim članstvom koje ga kontaktira, a s treće pak strane tu je uvijek prisutni i najopasniji među njima Milijan Brkić, koji je posljednjih tjedana značajno naoštrio retoriku eliminirajući polako, ali sigurno, sve ljude bliske šefu stranke, počevši od njegova glavnog savjetnika Vladimira Šeksa, kojega su mediji pokopali i umirovili, prije nego li je kanio, a sve nakon napisa o tome da je bio suradnik Udbe, od čega se ovaj baš i nije suviše vješto obranio.

Loading...

Kriminalni tragovi Darka Milinovića – nedodirljivog profitera i vlasnika Like!

No, ovaj posljednji i nadasve javni sukob između Milinovića i Plenkovića koji glumi da se sve to kao njega ne tiče, pokazao je svu sliku, i sav jad hrvatske politike. One koja se s pravom može nazvati uhljebništvom i koja odgovara na sva ona pitanja koja se godinama provlače kroz hrvatsko društvo. Zašto mladi odlaze, zašto nema posla, zašto propadamo, zašto smo u krizi? Zato jer nemamo pravog političara koji bi stao iza svakoga ponaosob, baš kao što je Milinović stao iza svoje štićenice Antonije Dujmović.

Naime, kao što je poznato Milinović je sa stranačkih dužnosti odstupio stoga što je Plenkovićev ministar Tomislav Ćorić novim ravnateljem nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, direktora LAG-a iz Karlobaga, umjesto Dujmović koja je trenutno v.d. ravnateljica Plitvičkih jezera.

Riječ je inače o supruzi poslijeratnog ravnatelja parka Stjepana Dujmovića, a kako se neslužbeno saznaje u eri mostova ministra Slavena Dobrovića protiv dotične dame podnošena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu. Sumnja se da je odgovorna za uništavanje sedernih barijera 2012.godine, kada je bila stručna voditeljica u NP Plitvička jezera.
U to doba bageri su prilikom obnove plitvičkih staza uništili sedam mladih jezera u tome nacionalnom parku.
Mediji su svojedobno pisali i o suprugu Antonije Dujmović koji je na Općinskom sudu u Gospiću osuđen na godinu dana zatvora s vlasnikom tvrtke Stabraterm iz Zagreba Brankom Stanišljevićem. Pisalo se da je Dujmović osuđen zbog kaznenog djela u kojem je nanesena milijunska šteta jer je financijski pogodovao spomenutoj tvrtki osuđenog Stanišljevića, a s kojom je 96-te sklopio štetan ugovor o gradnji centralnog grijanja u motelu Borje i naselju Jezerce.

Ni ne slutite tko je najveći protivnik Karamarkova povratka u HDZ!

Raspušta se ličko-senjski HDZ, Milinović ostaje župan

Ogorčeni HDZ-ovci tvrde: ‘Marko Milić, po nalogu Plenkovića, zapisuje što ‘partijski drugovi’ pričaju na sastancima!

Tomislav Karamarko: ‘U slučaju Gotovina, savjest mi je potpuno mirna!’