Javnost se uznemirila: Drvljem i kamenjem po Šprajcu

0
677
screenshot RTL

“Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak’ se uzme”, rekao je Šprajc, a njegova izjava izazvala je burne rekacije gledatelja.

Prije nekoliko dana buknula je vijest o tome kako srpska premijerka Ana Brnabić postaje roditelj zajedno sa svojom mlađom partnericom Milicom Đurđić.

Naime, magazin Gloria je pisao kako se umjetnoj oplodnji podvrgla Milica, ali više detalja iz privatnosti nisu htjele otkriti već su se samo zahvalile na lijepim željama.

No, ono što je iznenadilo mnoge je način na koji je RTL-ov voditelj Zoran Šprajc najavio veliku vijest u emisiji RTL Direkt.

“Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak’ se uzme”, rekao je Šprajc, a njegova izjava izazvala je burne rekacije gledatelja.

Na Facebook stranici ‘Seksizam naš svagdašnji’ objavljena je njegova fotografija uz navedenu izjavu, ali i dodan natpis ‘HOMOFOBIJA’.

Gledatelji su njegovu izjavu ocijenili homofobnom, ružnom i neprimjerenom, ali su mnogi i stali u njegovu obranu smatrajući to samo ‘šaljivim komentarom’.

“To što je rekao je zbilja ružno i bez obzira da kaže da je bila šala zbilja NIJE UREDU”, “Njegove izjave su toliko otrcane i glupe”, ” Ruzno!”, komentirali su čitatelji.

Ipak, mnogi su i stali u njegovu obranu pripisujući to njegovom dobrom smislu za humor.

“Ako vam se ne sviđaju njegova razmišljanja, prestanite ga gledati, pratiti i komentirati. Šprajc je zakon! Neznam čime je on to uvrijedio LGBT zajednicu jednim šaljivim komentarom?!”, “Nema tu ničega homofobnog, malo ste preosjetljivi”, “Sta je lose rekao?Tko ste vi da napadate svakog,on je rekao sta je rekao.”, napisali su obožavatelji ovog novinara koji su stali u njegovu obranu.

Loading...