KOLAKUŠIĆ ide na PARLAMENTARNE izbore! Na društvenim mrežama ima veću podršku od Plenkovića

0
873

Na Facebook stranici Građani za Mislava Kolakušića objavljena je zanimljiva informacija koja definitivno potvrđuje da će se poznati hrvatski sudac i građanski aktivist politički aktivirati te kandidirati, prema svemu sudeći, na slijedećim parlamentarnim izborima.

Administratori stranice bliski Kolakušiću objavili su grafički prikaz koji uspoređuje podršku koju od građana na društvenim mrežama dobiva sudac Kolakušić s podrškom koju na Facebooku imaju Andrej Plenković i Davor Bernardić, dakle čelnici dviju najvećih političkih stranaka. I po toj podršci ispada da je Kolakušić daleko pozitivniji za većinu hrvatskih građana od hrvatskog premijera, ili takozvanog šefa oporbe.

”Rad suca Kolakušića prati preko 70.000 građana na društvenim mrežama, a podrška i reakcije koje dobiva VEĆE su 10 do 20 puta od čelnika vodećih stranaka.

To je prava ANKETA o raspoloženju birača, ovo je naša prilika za promjene i nećemo ju propustiti!”, objavili su administratori stranice. Ta objava je su svega dvadeset sati nakon objave prikupila 3,4 tisuće ‘lajkova’, te 92 komentara, a podijeljena je čak 607 puta! I to potvrđuje, prema svemu sudeći, da Kolakušić doista ima veliku podršku i da bi na slijedećim parlamentarnim izborima (kako god se kandidirao) mogao biti najveće iznenađenje.

Ispod navedene objave stoji i informacija o osnovnim programskim odrednicama i glavnom cilju suca koji će se politički aktivirati. U središtu je antikorupcija.

Više o svemu pročitajte na portalu Promise.hr.