Nakon što je Plenković demantirao Bujanca, poznati voditelj poručio mu nešto zanimljivo

0
1691
screenshot youtube, facebook

“Drago mi je što je premijer napokon počeo pratiti moje objave na fejsu; da je to činio ranije – danas bi sigurno bio “vjerodostojniji”!

Loading...

Ovako, preostaje mi jedino pitati sve vas: Kome više vjerujete – Plenkoviću, Pupovcu, Bandiću ili Vrdoljaku?!

(Poruka za novinare: Pitajte Darinka Kosora koliko mu je puta Andrej Plenković zadnjih tjedana nudio mjesto predsjednika ZG skupštine, samo da pristane na miniranje Hasanbegovića u Zagrebu i deal s Bandićem na nacionalnoj razini…)”, poručio je Velimir Bujanec.

Naime, voditelju je drago da premijer RH Andrej Plenković priznaje kako prati relevantne medije.

“Nije točno da sam spreman dati Bandiću mjesta u Vladi ako se odrekne Hasanbegovića, nikakvih razgovora o tome nije bilo”, kratko je odgovorio premijer Andrej Plenković na pitanje o informaciji koja se pojavila sinoć na društvenim mrežama, prenosi RTL.

Podsjetimo, Velimir Bujanec objavio je tu informaciju na svom FB profilu.

“BUJICA EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Plenković ponudio ulazak u Vladu Milanu Bandiću, pod uvjetom da u Zagrebu raskine s Hasanbegovićem!

Dok je Plenković u Kini, a Bandić u Rusiji, “preslagivanje” su u Zagrebu dogovarali Vladimir Šeks i jedan od Bandićevih odvjetnika… Umjesto Neovisnih za Hrvatsku, Bandićevoj većini u Skupštini Grada Zagreba trebali bi se (pored HDZ-a) pridružiti Vrdoljakov HNS i još dvojica SDP-ovaca. Prema istome izvoru, Bandićevi ljudi dobili bi najmanje dva ministarstva u Vladi RH, s time da jedan od budućih ministara nije formalno član njegove stranke, ali je osobno blizak gradonačelniku Zagreba.

Ovu informaciju Bujici je potvrdio jedan od još uvijek aktualnih ministara u Plenkovićevoj Vladi, a otkrio nam je i imena novih prebjega, kao i ime jednog budućeg ministra s kojim je već obavljen razgovor. Naravno, to ćemo i objaviti – u Bujici.

Tko zna, možda Milanka Opačić ponovo postane ministrica, a Tito dobije natrag trg u Zagrebu – tako valjda želi “novi” HDZ. Vjerodostojno!”, objavio je Bujanec.