Plenković odlazi za nekoliko dana: Nitko ne zna gdje ide

0
904
screenshot

Premijer Andrej Plenković uskoro bi trebao krenuti na godišnji odmor, no gdje će premijer ljetovati javnosti nije poznato. Spekulira se da bi se s obitelji mogao skrasiti negdje na Jadranu, nekoliko dana, koliko mu obaveze budu dozvoljavale.

Plenković bi već 12. kolovoza trebao sudjelovati na Maratonu lađa, a nekoliko dana kasnije, na Veliku Gospu, pojavit će se na misi u nekom od svetišta. Nije nemoguće da se Plenković zaputi na rodni Hvar, a postoji i opcija da ljeto provede sa suprugom u njenom Dubrovniku. Do sada je nerijetko bila praksa da dužnosnici na ljetovanja odlaze u neku od državnih rezidencija, a jedna od njih znana i kao Bakarićeva vila nalazi se upravo na Hvaru.

Loading...

U njoj je odsjedao bivši premijer Zoran Milanović, a ova spektakularna hvarska vila služila je i kao odmorište Stipi Mesiću, dok je Ivo Josipović ljetne odmore provodio u Baškoj Vodi, gdje posjeduje obiteljsku kuću. Bivši premijer Tihomir Orešković ostao je zapamćen po iću i piću kojega je naručivao u Vilu Kovač. Inače, ministar Tomo Medved nema namjeru koristiti godišnji odmor. Marija Pejčinović Burić od javnosti krije svoju ljetnu destinaciju, a na odmor u Dalmaciju, točnije na krstarenje Jadranom mogao bi Damir Krstičević.

Predrag Štromar, šef graditeljskog resora ljetovati bi mogao u Istri, a negdje u Dalmaciji ljetni odmor provest će Tomislav Ćorić te Dražen Bošnjaković. Tolušić se sprema na put u rodnu Viroviticu, a na Pagu u svojem apartmanu odmor će provesti Milan Kujundžić. Goran Marić ima apartman u blizini Makarske, a očekivano i ministar prometa Oleg Butković ide kući u rodni Novi Vinodolski. Kući će na odmor i Lovro Kuščević, i to na Brač. U Velom Lošinju i Dubrovnmiku predahnut će Nina Obuljen Koržinek. Nada Murganić posjeduje apartman u Karlobagu, a Blaženka Divjak ljetni odmor provesti bi mogla u Varaždinu.