Pusić, Mesić, Josipović, Krizmanić, Klasić ponovno ‘operiraju’

1
906
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Društvo iz 'Centra za demokraciju Miko Tripalo' nagradilo privatnu N1 televiziju kao najprofesionalniju.

Centar za demokraciju i pravo Mika Tripalo ovih je dana priopćio kako N1 televizija postiže visoku razinu principijelnosti, profesionalizma i otvorenosti spram različitim djelovima hrvatskog društva.

-Donosi neutralnu informaciju koja se temelji na otvorenom pristupu te je važan izvor informacija i onima koji zbivanja u Hrvatskoj i regiji prate iz udaljenih zemalja- stoji u obrazloženju nagrade.

Loading...

Inače, ovaj Centar dodjeljuje godišnju nagradu za najbolja znanstveno-publicistička ostvarenja, objektivno i relativno izvještavanje javnosti o temama koje promiču europske vrijednosti i stavove u hrvatskom društvu. No, mnogo zanimljivije od ovih jednoličnih i bezbroj puta viđenih pojmova jest ekipa koja se okupila u Centru, a čine je povjesničari, znanstvenici i političari uglavnom lijevo orijentirani. Predsjednik Skupštine je Josip Kregar, a njegova zamjenica Vesna Pusić. Predsjednik udruge ‘Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo’ je Stipe Mesić, a članovi Upravnog odbora Goran Radman, Tvrko Jakovina, Viktor Gotovina, Velimir Visković i Vinka Tomić Tripalo. U Nadzornom odboru su Branko Roglić, Maja Pećarević i Branka Tripalo. Znanstveni savjet Centra čine Neven Budak, Željko Potočnjak, Ivan Markešić, Mihajlo Dika, Vlasta Ilišin, Zdravko Petak, Slaven Ravlić, Zvonko Maković i Vladimir Puljiz, a među članovima su i Mirjana Krizmanić, Ivo Josipović, Hrvoje Klasić te Antun Vujić.

Ekipa gubitnika i bivših očito je pronašla novi način i novo mjesto za ‘djelovanje’ i okupljanje. Pa ako ih to veseli – neka ih, samo da nisu na našoj grbači.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL
  • slavko

    debelo su oni na našoj grbaći financijski a bogami i proizvodnjom laži objeda tužakanja te svih kmerskih naćina ocrnjivanja HR ili vi mislite da oni troše svoj novac za te radnje da nebi