(VIDEO) Režim pokazuje prve znakove panike: Huškački prilog Al Jazeere Balkans o prosvjedima u Mostaru

0
635
screenshot

Al Jazeera je objavila video s namontiranim snimcima huligana kako bi prosvjednu šetnju studenata prikazala kao skup radikala.

U prilogu Al Jazeere Balkans o prosvjedima održanim u četvrtak u Mostaru protiv izbora Željka Komšića za hrvatskog člana predsjedništva pojavili su se kadrovi koji očito prikazuju šetnju navijačkih skupina uz gromoglasne povike i korištenje baklji.

Ovakvi kadrovi vješto su ukomponirani u one prave kadrove koje je ova medijska kuća snimila u Mostaru – ispred Građevinskog fakulteta.

Loading...

Režim pokazije prve znakove panike. Al Jazeera je upravo objavila video s namontiranim snimcima huligana kako bi prosvjednu šetnju studenata prikazala kao skup radikala.Nevjerovatno no to se ne događa u Islamabadu nego usred Europe.RAK nakom ovog mora ukinuti licencu ovoj TV kući. Ovo nije Azija. Nije ni komunizam.Gospodo ovo se tu ne radi. Mi smo Europa.Prihvatite to.

Gepostet von Poskok Online am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Ovakav potez Al Jazeere može se smatrati i kao huškački jer nastoji mirnu prosvjednu šetnju prikazati kao skup radikala i rušilački pohod.

S obzirom na sve viđeno u prilogu emitiranom u četvrtak od 22:12 sati, može se kazati kako i nadležna Regulatorna agencija za komunikacije ima posla.

Podsjećamo, mirna prosvjedna šetnja održana u četvrtak u Mostaru prošla je bez ikakvih oblika narušavanja javnog reda i mira, piše portal kamenjar.com.

Ako Bog da ova mladost neće biti zavijena bajkama da će sve biti dobro. Vrijeme je da se Hrvati ustanu. Više nije bitno jesi li sa Neretve ili Lašvanske doline bitno je da smo temelj Herceg-Bosne ili Trećeg entiteta. Kako god ga nazivali biti će hrvatski. Ponosna mladost Herceg-Bosne u Mostaru na prosvjedu.#notmypresident #hercegbosna

Gepostet von Tamo gdje su moji korijeni am Donnerstag, 11. Oktober 2018