Emigrirala Jadranka Kosor!

0
1580
twiter

Izvori bliski bivšoj premijerki smatraju da je Jadranka Kosor doista odlučila napustiti Hrvatsku i u Irskoj pronaći svoje novo životno mjesto pod suncem. Kosorica je, smatraju spomenuti izvori, razočarana stanjem u zemlji, ali i svojim statusom nakon što je napustila politiku. Pogotovo je pogađaju neki događaji, primjerice, velika medijska pozornost kojom je ovih dana i tjedana zaogrnut njezin bivši šef Ivo Sanader. Danas je Sanader, de facto, unatoč kaznenim progonima, medijska zvijezda, koja plijeni pažnju nogometnih navijača Lijepe naše slikajući se u VIP loži na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a Jadranka Kosor tek se povremeno oglasi na twitu i ništa više.

Jacina je tuga pregolema. To bi se moglo zaključiti iz njezinog twita u kojem poručuje kako ide ‘što dalje ovog dana punog laži, boli i nevjerojatnih događaja’.
Irska je, kao što znamo, omiljeno odredište mnogih državljana Hrvatske koji su izgubili nadu u bolji život o ovoj zemlji, pa tamo odlaze živjeti i raditi. No, portal 100 posto pak smatra da iako gospođa Kosor izuzetno dobro koristi društvene mreže i zna kako privući pažnju, malo je vjerojatno da je doista emigrirala, već se vjerojatnije radi o kratkotrajnom putu. Doduše, činjenica je da je u Hrvatskoj zanimanje političar sve manje cijenjeno, pa nije nemoguće da i neki od njih krenu preko granice, konstatira spomenuti portal. Ipak, izvori bliski bivšoj premijerki smatraju da je Jadranka Kosor doista odlučila napustiti Hrvatsku i u Irskoj pronaći svoje novo životno mjesto pod suncem.
Kosorica je, smatraju spomenuti izvori razočarana stanjem u zemlji, ali i svojim statusom nakon što je napustila politiku. Pogotovo je pogađaju neki događaji, primjerice, velika medijska pozornost kojom je ovih dana i tjedana zaogrnut njezin bivši šef Ivo Sanader. Danas je Sanader, de facto, unatoč kaznenim progonima, medijska zvijezda, koja plijeni pažnju nogometnih navijača Lijepe naše slikajući se u VIP loži na Svjetskom nogomentnom prvenstvu u Rusiji, a Jadranka Kosor tek se povremeno oglasi na twiteru i ništa više. Njezino vrijeme je, čini se, zauvijek prošlo, bar što se politike tiče, dok se to isto ne može reći za Ivu Sanadera. Možda se najviše zbog toga Jadranka Kosor odlučila emigrirati iz Hrvatske.