Most HNS-u predložio novi slogan: ‘Podobnost, a ne sposobnost!

0
346
facebook

Nakon što je HNS napao Most putem stranačkog Facebook profila, zbog iznesenih kritika na račun ministrice Divjak i njezine ‘Škole za život’, Mostovci su ‘uzvratili udarac’, piše narod.hr

Posdjetimo, HNS-ovci su ustvrdili kako je “jedno o reformama pričati, a drugo ih provoditi” te su Most predbacili “populizam”, međutim iz redova Mosta žestoko su im spustili.

Loading...

Oglasila se stranka istine i poštenja, HNS. Brane ministricu Divjak koju smo danas zatražili da podnese ostavku obzirom da joj je vlastita promocija važnija od djece. Naš zahtjev komentirao je dakle veliki HNS, stranka koja je kako oni kažu preuzela odgovornost za spas zemlje i koja je inače poznata po vrsnim i stručnim kako rješenjima, tako i kadrovima u državnim poduzećima i ministarstvima koji su našu domovinu doveli na vrh zemalja EU. Razdjelnici i vjetroelektrane živi su spomenici toj stručnosti. (prijedlog za jumbo plakat)

Hvala Ivanu Vrdoljaku, Srećku Ferenčaku i Tomislavu Sauchi što “spašavate” našu zemlju iz godine u godinu, što ste temelj ove sklepane većine, što je zbog vas evo, stalo iseljavanje.

Hvala vam što je radi vašeg doprinosa Hrvatska zemlja u kojoj je na cijeni podobnost, a ne sposobnost (prijedlog za slogan)”, poručili su HNS-u Mostovci.