Ajax sprema novu ponudu, pod svaku cijenu žele dovesti mladog Dinamovog vratara

screenshot

Kotarski jest velika perspektiva, mladi talentirani vratar, svi se nadaju i budući reprezentativac, ali u Maksimiru je sad velika vratarska konkurencija

Nakon što su iz Dinama nedavno odbili ponudu Ajaxa od milijun eura za mladog golmana Dominika Kotarskog slavni nizozemski klub ne odustaje od modrog dragulja. Naime, prema novim informacijama iz Ajaxa su odlučili „podebljati“ ponudu i natjerati Dinamove čelnike da promijene mišljenje.

Kako pišu tamošnji mediji iz prošlosezonskog finalista Europske lige odlučili su mladog vratara, koji je odlično branio na nedavnom Europskom prvenstvu do 17 godina, dovesti pod svaku cijenu.

Kotarski jest velika perspektiva, mladi talentirani vratar, svi se nadaju i budući reprezentativac, ali u Maksimiru je sad velika vratarska konkurencija, na toj su poziciji Modri dobro pokriveni za idućih nekoliko godina (Livaković, Zagorac, Šemper, Horkaš…), pa nije nemoguće da Kotarski ipak priliku potraži izvan Dinama. No, ništa nije gotovo, pričekajmo još neko vrijeme da vidimo kako će se cijela stvat rasplesti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI