Barcelona se riješila jednog od najvećih promašaja u povijesti kluba

screenshot

Katalonski klub platio ga je 40 milijuna eura još 2015. godine, ali on se baš nije snašao i uglavnom je bio rezerva i dobivao minute na kapaljku

Barcelona je obavila još jedan izlazni transfer. Ponajbolji turski reprezentativac, Arda Turan, vraća se u redove Galatasaraya nakon šest godina, a vodit će ga hrvatski strateg, Igor Tudor. Turan jeu vrijeme kada je igrao za Altetico Madrid bio jedan od najboljih krilnih igrača španjolske Primere, no, onda je prešao u Barcelonu.

Katalonski klub platio ga je 40 milijuna eura još 2015. godine, ali on se baš nije snašao i uglavnom je bio rezerva i dobivao minute na kapaljku. Turčin je na kraju postao jedan od najomraženijih nogometaša Barcelone i često je smatran jedinim od najgorih pojačanja ikad. U dvije sezone na Camp Nou odigrao je tek 36 utakmica, dakle negdje trećinu.

Turan je u Galatasaray došao na dvogodišnju posudbu, a nakon što je odradi ostat će mu, prema ugovoru, još samo jedna sezona u Barcelonu, ali teško je za očekivati da će ga Katalonci htjeti natrag.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI