Bayern ne odustaje od Nike Kovača

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Već se mjesecima traga za trenerom, ipak riječ je o velikanu kojem treba stalno i dugotrajno, a opet moderno i kreativno vođenje

Otkako je koncem rujna Bayern ostao bez trenera, muči se s pronalaskom zamjene. Do kraja sezone uskočio im je umirovljeni Jupp Heynckes, ali tko će nakon njega još nije poznato. Već se mjesecima traga za trenerom, ipak riječ je o velikanu kojem treba stalno i dugotrajno, a opet moderno i kreativno vođenje.

Radit ćemo aktivno sljedećih mjeseci na pronalasku novog trenera”, rekao je to nedavno Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna. No, slobododnih trenera koji odgovaraju kriterijima Bayerna nema, stoga će se Bayern okrenuti drugom planu.

U Munchenu navodno vjeruju kako je Niko Kovač odličan izbor za Bayern, no problem im je što hrvatska trenerska zvijezda ima ugovor s Eintrachtom do 2019. godine.

Kovač je pod ugovorom do 2019. godine i potpuno je u poslu, zabavno mu je raditi s našom momčadi i stalno se nešto oko njega događati. Mi ovdje smo opušeni. Pa prvo se pričalo da Bayern ide po Nagelsmanna, pa onda po Kovača, sljedeći je vjerojatno Tedesco, tko zna što će budućnost donijeti”, odgovorio je tako sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić.

Ipak, u Bayernu imaju plan kako doći do Kovača. Pokušat će ostaviti aktualnog trenera Juppa Heynckesa još jednu sezonu, a onda krenuti po Kovača, odnosno Nagelsmanna koji će moći napustiti Hoffenheim za pet milijuna eura.



Kicker piše kako je to vrlo izgledan plan Bayerna te da se za njega zalaže i predsjednik Uli Hoeness.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI