BBB-ovci očitali lekciju nogometašima Dinama: Prvo su ih pozvali na razgovor, a onda poslali zajedničku poruku

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Mnogobrojni BBB-ovci su svih 90 minuta bodrili svoju momčad, a nakon katastrofalne izvedbe pozvali su nogometaše Dinama na razgovor ispod tribine kako bi im očitali lekciju.

Nogometaši Dinama odigrali su jednu od najgorih utakmica ove sezone, u 30. kolu Prve HNL poraženi su na gostovanju kod Slaven Belupa u Koprivnici s 2:1 i time su pogurali Rijeku prema naslovu prvaka. Bilo je to zaista skromno, neuvjerljivo, bezidejno, pa čak i nezainteresirano izdanje Dinama. Nije bilo agresivnosti, trke, a Petev je odradio taktički katastrofalnu utakmicu i to je Kopić dobro iskoristio.

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola, odnosno, još 18 bodova je u igri, ali ovakav Dinamo nema šanse doći do prvog mjesta jer Rijeka je i dalje u dobroj formi i bilo bi zaista izennađujuće da uspiju prosuti osam bodova.

Poražavajući kraj sezone Dinama možda i ne bi imao toliku težinu da se baš ove sezone navijači nisu odlučili vratiti na tribine. Godinama su nogometaši i jedan dio uprave Dinama vapili za podrškom s tribina, a kada je ona nakon dugog perioda bojkota stigla na stadione, ‘modri’ su u potpunosti podbacili. Vojska BBB-ovaca skupila se i na koprivničkom stadionu kako bi gledala svoje ljubimce kako se letargično vuku po terenu, odnosno kako bi gledali prvo poluvrijeme u kojem dinamovci nisu napravili niti jedan prekršaj, a gubili su 1:0, a u drugom poluvremenu doživjeli su to da njihova momčad izgubi od ‘autsajdera’ u posljednjoj minuti.

Da stvar bude gora, to je bila prva pobjeda Slavena ovog proljeća, a momčad je to koja kaska za Dinamom čak 37 bodova!

Svejedno, mnogobrojni BBB-ovci su svih 90 minuta bodrili svoju momčad, a nakon katastrofalne izvedbe pozvali su nogometaše Dinama na razgovor ispod tribine kako bi im očitali lekciju. BBB-ovi su im poručili, “mi smo tu čak i kada gubite dvije utakmice za redom i morate igrati i za sebe”, a navijači su onda, zajedno s igračima viknuli, “vratit ćemo Dinamo”!



Iako cijela scena zvuči malo teatralno, lijepo je vidjeti da navijači i igrači konačno grade dobar odnos. Ako već ništa ne funkcionira kako treba u Dinamu, neka su onda barem navijači i igrači složni, ipak, zbog navijača se i igra nogomet. Zar ne?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI