BILIĆ ODBIO IZDAŠNU PONUDU KINEZA KOJU BI SVATKO PRIHVATIO! Nisu ni pitali za cijenu, ali Slaven je rekao – ne!

Facebook: West Ham United (Official)/Photo: Arfa Griffiths

Bilić valjda najbolje zna što radi, ipak je jedan od cjenjenijih trenera na Otoku, ali moramo se zapitati je li ovo bila dobra odluka...

Kako tvrde engleski mediji, u istočni dio Londona, točnije u West Ham stigle su tri veoma unosne ponude iz Kine za prvog topnika kluba, Andyja Carrolla. Stasiti 28-godišnji enlgeski napadač ponovo je proigrao, po tko zna koji puta, nakon što je gotovo pola godine pravio probleme i “uživao” u golgeterskom postu. Prošle godine su ga uhvatili kako pije do ranog jutra i zadirkuje djevojke u sred dana na londonskim ulicama, potom je skrivio nesreću i slupao svoj skupocjeni auto jer su ga razbojnici napali, a njegova najveća boljka su ozljede koljena. Uglavnom, Carrollova karijera obilježena je uglavnom više tim sitnim incidentima i ozljedama nego kvalitetnim nogometom.

Ipak, Bilić ga cijeni i sustavno tvrdi kako je Carroll jedan od najboljih napadača na svijetu kada nema problema s ozljedama i ponašanjem, a ovaj mu je to konačno počeo vraćati. Igra sve bolje i trenutno je u formi. U 2017. godini je zabio četiri gola i podsjetio na najbolje dane, a Biliću je srce konačno na mjestu kada je u pitanju Carroll.

Da je tomu tako svjedoče i napisi otočkih medija koji tvrde kako su kineski klubovi Tianjin Quanjian, Hebei China Fortuna i Shandong Lueng, poslali ponude za Carrolla, a Bilić ih je sve redom odbio. Točnije, Sky Sports tvrdi kako je Bilić poručio kako Carroll nije na prodaju ni pod koju cijenu. Sve se to odvilo posljednjeg dana kinskog prijelaznog roka, dakle, na dan kada kreće panična kupovina, a to pak znači kako je mogao ‘iskamčiti’ barem dvostruko više nego što bi inače dobio za njega.

Malo koji menadžer bi ovako postupio, pogotovo kada je u pitanju napadač problematičnog ponašanja, napadač sklon ozljedama, oscilacijama i napadač u 29. godini života. Carroll trenutno vrijedi deset milijuna eura prema Transfermarktu, ali Kinezi bi dali znatno veću ponudu, a posljednjeg dana prijelaznog roka još i veću.

Bilić valjda najbolje zna što radi, ipak je jedan od cjenjenijih trenera na Otoku, ali moramo se zapitati je li ovo bila dobra odluka…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI