BIO JE VELIKA ŽELJA DINAMA I OSIJEKA, ALI NIŠTA OD TOGA! Mišić prešao u redove grčkog velikana

FOTO: GAZZETTA.gr

Iako su pojedini mediji pisali kako je transfer stopiran i od njega neće biti ništa, hrvatski nogometaš Josip Mišić, bivši član one slavne generacije Rijeke koja je osvojila duplu krunu, potpisuje za grčki PAOK.

“Da, istina je. Mišić je stigao u Grčku i u četvrtak obavlja liječničke preglede. Riječ je o posudbi do kraja sezone”, rekao nam je kolega Pol Papadopoulos iz grčke Gazzette.

Prije nekoliko smo dana pisali kako je Mišić na korak od povratka u Prvu HNL, željeli su ga Dinamo, Osijek i Rijeka, ali iz izvora bliskog igraču doznali smo kako povratak u HNL nije bio opcija Mišiću niti u jednom trenutku. U igri je, kako smo tada saznali, bio i Frosinone, ali na kraju je PAOK dao najkonkretniju ponudu i Mišić se očito odlučio na prelazak u Grčku.

Mišić trenutno vrijedi dva milijuna eura, a u Sporting je stigao iz Rijeke prošle zime za malo manje od tri milijuna eura. Međutim, Mišić se nije naigrao u Lisabonu. Ove sezone upisao je samo tri nastupa i skupio svega 70-ak minuta. Sportingu očito Mišić nije u planu i logično je rješenje bila ova posudba i PAOK.

U Grčkoj će ga dočekati i Mario Branco, bivši sportski direktor Hajduka koji sada obnaša tu dužnost u PAOK-u.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI