BIŠĆANU OTKAZ, HAJDUKU POVRATAK DOMINACIJE? Je li počela nova era u odnosima ‘Majstora s mora’?

screenshot

Pobjedom protiv Rijeke na svom stadionu s 4:0 u susretu 30. kola domaćeg nogometnog prvenstva Hajduk je konačno prekinuo post od čak osam godina bez pobjede protiv tog suparnika na Poljudu.

Već od samog početka susreta bilo je jasno kako će on završiti, budući da je nekih stotinjak sekundi rezultatsko stanje bilo izjednačeno. Golom Stanka Juriča u 2. minuti “Bili” su poveli i vodstvo do konačnih plus četiri samo povećavali. S druge strane, Riječani su u 90 minuta uspjeli uputiti samo jedan jedini udarac prema splitskom golu. Taj nije završio u okviru gola pa je Josip Posavec mogao ostati kod kuće…

Na press-konferenciji nakon utakmice pitanja o otkazu suradnje s Rijekom nije mogao iszbjeći njen trener Igor Bišćan.

Što reći nakon ovoga? Treba čestitati Hajduku na potpuno zasluženoj pobjedi. Nisu nam ostavili ni šansu za osvojiti bod. Od prve minute smo sami usmjerili utakmicu u smjeru u kojem je otišla i nakon toga smo ulazili iz greške u grešku, što su oni brzo osjetili, nametnuli se, te nam stvorili puno problema”, započeo je Bišćan pa dodao:

Hajduk je stvarno podigao svoju igru na razinu koju je nama teško pratiti. Mi sa svojim problemima, ako nismo pravi i ako više igrača podbaci, dogodi se ovo što je bilo. Treba ovo što prije zaboraviti i izvući pouke. Ako se plasiramo u Europu, a nadam se da hoćemo, morat ćemo igrati bolji nogomet.”



Boji li se otkaza?

To je pitanje za gospodina Miškovića”, jasno je poručio Rijekin trener.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI