BIVŠI ZVEZDAŠ S TETOVIRANIM GRANICAMA RS-a: Provocirao Zagrepčane, a sada mu Dinamo uništio karijeru

screenshot

Sve se vraća, sve se plaća

Karma obično dolazi na naplatu kada se najmanje nadamo, što se dogodilo i Ognjenu Vranješu, reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Srbinu iz Banja Luke, koji na ruci ima tetovirane granice Republike Srpske.

Šokantnu tetovažu zamjeraju mu suigrači iz reprezentacije, a prije osam godina zamjerio se i Zagrepčanima. Naime, igrao je tada za moldavski Šerif, koji je pobijedio Dinamo nakon dramatičnih jedanaesteraca na Maksimiru te ga tako izbacio iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Pobjedu je Vranješ tada slavio provocirajući Zagrepčane, podigao je dres, a ispod njega je bila majica s natpisom “Delije sever!”.

Sve to on je sigurno smetnuo s uma, ali vratilo mu se u četvrtak. Naime, Vranješ sada igra za Anderlecht, a Dinamu je bio gotovo neprocjenjiv u Belgiji. Skrivio je 11-erac u 46. minuti, zaradio i drugi žuti, isključujući karton i pogurao Modre do pobjede. Ne sumnjamo da će Dinamo i noć u Buxellesu dugo pamtiti, pogotovo nakon što su ga mediji uništili.

Naime, prikazan je kao glavni krivac za Anderlechtov poraz, dali su mu najgore ocjene, a jedan komentator je napisao kako se “baš i nije iskazao inteligentnim rješenjima u igri”.



“Lik je dobio tri crvena kartona u posljednja dva mjeseca! Je li netko u Anderlechtu znao za tu njegovu glupu sklonost kad ga je dovodio ovoga ljeta iz AEK-a?”, pitaju se belgijski sportski novinari, koji razočaranje nimalo ne skrivaju.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI