BOBAN OŠTRO KRITIZIRAO HRVATSKI NOGOMET: ‘Reprezentacija je cirkus za sebe, pravi problem leži u domaćoj ligi’

screenshot

Zamjenik glavnog tajnika svjetske nogometne federacije i glavni čovjek njenog sportskog odjela, odlučio je govoriti o aktualnim problemima u hrvatskom nogometu.

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ikona Dinama i Milana, a danas visoki dužnosnik FIFA-e, Zvonimir Boban, prokomentirao je stanje u hrvatskom nogometu. No, zamjenik glavnog tajnika svjetske nogometne federacije i glavni čovjek njenog sportskog odjela, odlučio je za HRT govoriti o aktualnim problemima u hrvatskom nogometu.

“Napretka u hrvatskom nogometu nema jer nije definirana jasna strategija kakav bi naš nogomet trebao biti. Jasno, reprezentacija je jedno, to je cirkus koji dođe i prođe, koji se voli i poštuje, koji nam daje toliko radosti, ali reprezentacija nije jedino naš nogomet. Naš nogomet je iznad svega naša domaća liga, naša infrastruktura, naši derutni i jadni stadioni, preživljavanje naših klubova i nogometnih škola”, kazao je Zvone Boban i napomenuo za kraj, “Nogomet se u našem društvu nije pozicionirao kao dobra i poštena djelatnost, tako da bi ju mogla prigrliti politika i opravdati nekakvo pravo bavljenje nogometom”, kazao je Boban.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI