ČAČIĆ OBJAVIO POPIS ZA FINSKU I UKRAJINU: U selekciju upao bivši hajdukovac, imamo tri lijeva beka!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik Čačić je za ovu reprezentativnu akciju pozvao 24 igrača, a okupljanje Vatrenih na rasporedu je u ponedjeljak 2. listopada u Zagrebu

Hrvatska nogometna reprezentacija u završnicu kvalifikacija ide kao vodeća u skupini, a u dvobojima protiv Finske (6. listopada u Rijeci) i Ukrajine (9. listopada u Kijevu) tražit će plasman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Prvo mjesto u skupini nosi izravan plasman u Rusiju, dok drugo mjesto ostavlja mogućnost prolaska kroz dodatne kvalifikacije, osim za drugoplasiranu reprezentaciju s najslabijim učinkom. U FIFA-inim natjecanjima u slučaju istog broja bodova prvi kriterij za poredak je ukupna gol-razlika.

Izbornik Čačić je za ovu reprezentativnu akciju pozvao 24 igrača, a okupljanje Vatrenih na rasporedu je u ponedjeljak 2. listopada u Zagrebu. Listu igrača predvodi kapetan Luka Modrić koji s 99 nastupa za Hrvatsku stoji na pragu ulaska u “Klub 100” u kojem su od ranije Darijo Srna, Stipe Pletikosa, Josip Šimunić, Ivica Olić i Dario Šimić.

Popis igrača za susrete protiv Finske i Ukrajine:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo).

Obrambeni: Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Matej Mitrović (Bešiktaš), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk), Antonio Milić (Oostende).



Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Spartak).

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Standard Liege), Ivan Santini (Caen).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI