CIJELA ENGLESKA SE RUGA BILIĆU: Nećete vjerovati ‘tko’ mu je kriv za loše rezultate!

screenshot

On je u svojoj kolumni za Evening Standard otkrio jedan veliki problem koji muči njega i njegovu momčad i očito utječe na rezulate

Hrvatski strateg Slaven Bilić na žestokom je udaru engleske javnosti nakon što je njegov West Ham poražen kod kuće od Brightona u devetom kolu Premiershipa. Bilićevi ‘čekičari’ doživjeli su već peti poraz u novoj sezoni, a sve se čini kako će ove sezone voditi bitku za opstanak u najvišem rangu.

Jasno, nijedan klub ne želi ispasti u niži rang, a kako su i ove sezone uložili ogroman novac u pojačanja i imaju dobru momčad, logično je da će uskoro Bilić biti bivši trener. Ipak, on je u svojoj kolumni za Evening Standard otkrio jedan veliki problem koji muči njega i njegovu momčad i očito utječe na rezulate.

Razlog je doista nevjerojatan, a to je – stadion!

Imamo veliki stadion, ali želimo ga dodatno poboljšati kako bismo ga učinili poput Parka Prinčeva u Parizu. PSG je promijenio boju staze između tribina i travnjaka, a isto želimo i mi. Nemoguće je približiti tribine travnjaku, kao što smo imali na Upton Parku, ali možemo poboljšati stvari mijenjenjem perspektive. Zamislite samo da ste nogometaš, igrate obranu ili napad, a pogledate naprijed i vidite samo travnjak ispred vas. To može psihološki utjecati na izvedbu nogometaša i zato činimo sve da napravimo bolje uvjete na stadionu. Već sam razgovarao s potpredsjednicom Karren Brady o tome”, napisao je Bilić.

Znamo da su neki treneri majstori alibija, ali Englezi se rugaju Biliću i kažu kako je ovo jedan od najgorih pokušaja prebacivanja krivnje u povijesti.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI