Ćiro analizira! Iznenadio nas kritikom o Daliću i Vatrenima: ‘Što ste mislili, da će zabiti pet golova’?

youtube

Zašto bih ja bio prekritičan”, odmah nas je dočekao naš komentator Ćiro Blažević, nakon hrvatske 2-1 pobjede protiv Senegala.

Jasno da treba biti korekcija, pa zato ove utakmice i služe. Što ste mislili da će se Senegalu natrpati pet golova. Pa, vidjeli ste da su Hrvati igrali protiv jako dobre momčadi. Gledajte na ovu utakmicu i na taj način. Pa, kod Senegala ima nekoliko zvijeri od igrača”.

Dobro, a što ste zaključili o Hrvatskoj?

Reći ću vam samo ono što sam mislio i prije. Mi smo spremni za silno velike domete. Po čemu to sudim? Ovako, u prvome poluvremenu protiv Brazila smo bili odlični, u dobrom dijelu drugog poluvremena protiv Senegala isto smo dobro pleli. Neka je Senegal poveo, razdrmalo je to malo naše igrače, Modrić je bio kapitalan, možda nekima malo nedostaje da mu se bolje ponude. Kramarić je bio čudo. No, Dalić je imao puno toga za vidjeti. Dobro je da igramo protiv jakih, Senegal je bio odličan, suparnik i po znanju, po moći, dakle po mjeri. Brazil je kao favorit, a nismo bili podređeni. Dakle, vjerujmo u sebe i znamo da će biti bolje”, pozdravio nas je Ćiro Blažević.

Podsjetimo, nogometaši Hrvatske svladali su Senegal s 2-1 (0-0) u posljednjoj pripremnoj utakmici odigranoj u petak pred 16.000 gledatelja u osječkom Gradskom vrtu, pred odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.



Senegal je poveo u 48. minuti pogotkom Sarra. Izjednačujući pogodak postigao je Ivan Perišić u 63. minuti iz slobodnog udarca sa 25 metara. Lopta se odbila od nekog od Senegalac u živom zidu, promijenila smjer i prevarila vratara Dialloa.

Pobjednički pogodak postigao je Kramarić u 78. minuti. Napadač Hoffenheima prvo je desnom nogom pucao i pogodio Koulibalyja u obrambenom bloku, no lopta se ponovno odbila do Kramarića koji je bez čekanja, iz voleja, lijevom nogom pogodio suprotni, lijevi kut senegalskih vrata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI