Ćiro briljirao izjavama! Komentirao Modrića i onda ispalio: ‘Zbog te pundže mi je bio sumnjiv’

youtube

Ništa ne može biti slučajno, ništa. Modrić je treći put prvak Europe, valjda to nešto znači, dočekao nas je Ćiro Blažević rečenicama o našem reprezentativcu jutro nakon finale Lige prvaka. Real je slomio Liverpool s 3-1, zbog silnih grešaka vratara. Pa smo pitali smo Ćiru je li to pravedan rezultat?

Nego što da je pravedan. Nema nepravde tu, momak je griješio, griješio kao nitko nikad prije. Možda ga je trebalo odmah zamijeniti nakon onog prvog kiksa, više nije svoj. Kad sam mu vidio pundžu već mi je bio sumnjiv. Liverpool je ganjao izjednačenje kada je popio onaj udarac Balea”, veli nam Blažević.

Isto smo ga pitali koliko je Salah nedostajao Liverpoolu?

Ah, tko kaže da ne bi bilo isto da je i ostao u igri. Ali, ne bi se igralo isto. To je odgovor kojeg nikad nećemo dobiti. Salah je Liverpoolu osovinski kotač, očito je KlopP suviše ovisan, mislim KlopPova igra, o njemu. Jest i Reaova o Ronaldu, no jučer Ronaldo nije bio pravi, ali zato jesu suigrači. Tu se dogodila diferencijacija, hahaha”, u svom stilu će Blažević.

Modrić, Modrić, Modrić, on je očito prevaga na terenu u ovim godinama na vrhu europskog klupskog nogometa”, završio je trener svih trenera.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI