Ćiro kaže kako se Mamić okrenuo Bogu: “Mislim da će postati svećenik”

dnevno.hr

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju trener svih trenera, megapopularni Miroslav Ćiro Blažević opisao je i svoj susret sa Zdravkom Mamićem u Međugorju.

Rekao je kako se s Mamićem susreo “nakon što je u Mostaru bila promocija knjige Zlatka Dalića, otišao sam ga posjetiti u Međugorje”.

“Izgrlili smo se i napričali se”, rekao je Ćiro za Slobodnu Dalmaciju, a na pitanje kako to da se izgrlio, a uvijek kaže kako mu je mnogo zla nanio, odgovara: “Uvijek kažem da sam ja njemu mladost učinio lijepom, a on meni starost ružnom. Ali Ćiro ne udara ljude dok su na koljenima. A Mamiću se mora priznat da je obogatio jedan siromašni Dinamo, pretvorio ga u Juventus”.

Na pitanje kako se Mamić nosi sa cijelom situacijom, Ćiro kaže:  “On se skroz okrenuo Bogu i vjeri, ja mislim da će on na kraju završiti kao svećenik. Njega vam je, kao i mnoge druge u teškim vremenima, spasila vjera”, a potom dodaje: “Ne znam što je bilo u njegovoj glavi, ali dok su ljudi na podu ja ih neću mlatiti. Mamiću sam se suprotstavljao kad je bio najjači, a sada smo se zagrlili kao najveći jarani”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI