ĆIRO SE POŽALIO SRBIMA ŠTO MU HRVATI RADE ZBOG PUPOVCA: Ove izjave neće se svidjeti mnogima!

4
11434
dnevno.hr

Legendarni izbornik Miroslav Ćiro Blažević, podržao je Samostalnu demokratsku srpsku stranku Milorada Pupovca, odnosno za njih je snimio kratak reklamni spot. Ćiro, inače deklarirani HDZ-ovac, iznenadio je mnoge snimanjem ove reklame u kojoj poziva hrvatske državljane da glasaju za ulazak srpskih kandidata u Europski parlament.

Ćiro je zbog toga već pretrpio teške uvrede, a netko je čak bio toliko morbidan pa mu je napravio lažnu osmrtnicu.

Međutim, Ćiru to sve i ne dira baš previše, a za srpski medij Kurir otkrio je s čim se do sada suočio zbog sudjelovanja u Pupovčevoj kampanji.

“Pljuju me i prijatelji i neprijatelji. Neki mi čestitaju, a neki mi je*u majku što sam podržao Srbe. No, meni je savjest čista. Srbi su me zvali, ovi moji se nisu sjetili. Držim da moramo biti solidarni jedni prema drugima i ova moja gesta treba biti primjer svima. Za pametne je prošlost gotova. Meni niko ništa ne može”, rekao je Blažević Srbima.

Javio im se i Pupovac koji je najavio još spotova s uglednim Hrvatima.

“SDSS priprema nekoliko video-poruka uglednih Hrvata i Ćiro Blažević je jedan od njih. Zahvalni smo svim ljudima koji su podržali našu ideju i, unatoč različitim političkim uvjerenjima, žele Hrvatsku koja će biti tolerantna i u kojoj će Srbi živeti dostojanstveno”, rekao je Pupovac za Kurir.

Loading...
 • Drago Musa

  Hey moj Ciro…svakoj slavi dodje kraj…uzivao si i suzivali su se s tobom mnogi u tvojoj, svojevremeno popularnosti. Ali u svemu, svoje stare godine nastavio si i previse labrtati, pri cemu si zapao u “nepopularnu klopku”. Dragi moj Ciro: Otrcao si se kao i nas stari kontrovezni Seks u politici. Mani se svega i najbolje hodi u djecija odgajalista i zabavljaj djecu. Bez sumnje vjerujem da imas talenta nasmijati i razvaseliti malu djecicu. Sretno!

 • william

  “SDSS priprema nekoliko video-poruka uglednih Hrvata i Ćiro Blažević je jedan od njih. Zahvalni smo svim ljudima koji su podržali našu ideju i, unatoč različitim političkim uvjerenjima, žele Hrvatsku koja će biti tolerantna i u kojoj će Srbi živeti dostojanstveno”, rekao je Pupovac za Kurir.
  Kome to Pupovac dijeli lekcije?
  HRVATSKA JEST TOLERANTNA I U HRVATSKOJ SRBI ZIVE DOSTOJANSTVENO, INACE NI MILORAD PUPOVAC I NI NJEGOV SDS NE BI MOGAO KROZ SVE OVE GODINE CINITI SVA PODMETANJA I MANIPULACIJE USRED HRVATSKE.
  Poznata je cinjenica da su poslije Domovinskog rata, nakon sto su izgubili rat oruzjem, sluzbeni obavjestajni i politicki kanali Srbije i navodne JNA odlucili da onda nastave po modelu koji je sacinio Milorad Pupovac.
  KADA CE HRVATSKA VALORIZIRATI ONIH 10000 DOMOLJUBNIH SRBA KOJI SU SVOJ ZIVOT STAVILI NA RASPOLAGANJE HRVATSKOJ U OBRANI KADA JE BILO NAJPOTREBNIJE? KAKO TO DA SE TI SRBI NISU ORGANIZIRALI I IMALI POSEBNE ZAHTJEVE PREMA HRVATSKOJ? ODGOVOR JE JASAN: TI SRBI SMATRAJU HRVATSKU SVOJOM I SMATRAJU JE SVOJOM MATICNOM ZEMLJOM.
  Pitanje Ciri Blazevicu i tzv. uglednim Hrvatima (gle, sad odjednom pojam Hrvat nije klerofasistican i ustasoidan!): KAKO JE BITI HRVAT U SRBIJI? I ko9liko bi dana prezivbio onaj tko bi vodio takvu kampanju u Srbiji?

 • Mirko Jerkić

  ČIRI SAVJEST ĆISTA?????????????
  KAKO SE MOŽE ISPRLJATI ONO ŠTO NE POSTOJI

 • Davor Pavlina

  BIO LEGENDA HRVATSKOG NOGONETA I OSTAO LEGENDA ………….
  I Z D A J N I C K A