Cro Cop u Japanu zaradio neobičnu ozljedu

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Mirko je ozlijedio šaku zbog jednog japanskog pravila

Mirko Cro Cop Filipović vratio se iz Japana, nakon još jedne velike pobjede nad tamošnjim veteranom Tsuyoshijem Kohsakom. Bila mu je dovoljna samo minuta da izdominira Japanca, a otkrio je i da mu je u tako kratkom vremenu nanio teže ozljede.

Kohsaka nije ozbiljnije ozlijeđen i to će brzo zacijeliti. Liječnik je kazao da mu je navodno slomljena orbitalna kost. Ja nisam o tome govorio, ali novinari su to stavili u prvi plan da sotoniziraju sport. Puno teže ozljede se događaju u skijanju, gdje se sa 120 kilometara na sat u spustu zabiju u ogradu. Nadam se da će Kohsaka biti OK, ima potres mozga, ali vjerujem da će to brzo proći”, izjavio je Filipović.

I Mirko se vratio ozlijeđen, njemu je stradala desna šaka i to sve zbog jednog japanskog pravila.

Ne dozvoljavaju bandažiranje i to nam ne pomaže. Dva kruga s tom malom gazicom, premale su rukavice i gola je šaka. To nema smisla, samo ugrožavaju ruke boraca, ne znam zašto je to tako”, rekao je Mirko.

Cro Cop je bio iznimno ponosan na svog sina koji je bio uz njega u ringu.



Presretan je! To je bio jako lijep izlet za njega, od samo puta u Japan, bio je u kutu samnom, osjetio je taj adrenalin ulaska u ring. Lijepa je to uspomena za njega”, otkrio je Mirko, pred koji su još jedna ili dvije borbe prije posljednje na Silvestrovo.

Definitivno smo to dogovorili s Japancima i moja zadnja borba bit će u Saitama Areni. Sljedeća borba trebala je biti u travnju, ali su je pomaknuli na svibanj. Dugo mi je čekati do desetog mjeseca, ali još uvijek ne znam sve termine borbi”, zaključio je Cro Cop.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI