DALIĆ IZNENADIO IZJAVAMA NAKON UTAKMICE! Evo kako je objasnio blijedu igru svoje momčadi

hns

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je prvog kola skupine G kvalifikacija za odlazak na EURO 2020. u Zagrebu svladala Azerbajdžan sa 2-1 (1-1).

Azerbajdžan je poveo golom Ramila Sejdajeva (19), no prije odlaska na odmor Borna Barišić (44) je uspio izjednačiti da bi pobjednički pogodak postigao Andrej Kramarić (79).

Nakon utakmice izjavu je dao izbornik Dalić i objasnio je, za sada ukratko, zašto je Hrvatska imala toliko muke.

“Zadovoljan sam, tri boda su najvažnija. Poštedjeli smo Rebića i Brozovića. Došli su avijači, bilo je teško. Bilo je malo mučnije no što smo mislili. Teško je probiti bunker kada primiš onakav gol. Ali, bili smo strpljivi i pobijedili”, veli Dalić.

“Brozović i Rebić su načeti stoga smo ih poštedjeli. Imamo dobar izbor igrača i svima dajemo priliku. Najvažnija su sada tri boda, sada na krilima ove pobjede idemo u Mađarsku po dobar rezultat”, kazao je izbornik.



O nastupu Brekala. “Josip je bio inicijator nekoliko dobrih akcija. Petković se privikava na svoje suigrače, odigrao je dobro i ja sam zadovoljan”, veli Dalić.

Tko će igrati protiv Mađara? “Bit će i Brozović i Rebić od prve minute u sljedećoj utakmici. Htjeli smo odmoriti Luku i Raketu, no rezultat nam to nije dopuštao. U Mađarsku isto tako idemo po pobjedu”, završio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI