Dalić se ne boji nikoga, ali bi volio izbjeći Srbe

0
240
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Srbija je kvalitetna reprezentacija koja ima izniman broj kvalitetnih igrača koji igraju u jakim europskim klubovima

Delegacija hrvatske nogometne reprezentacije i Saveza, osim predsjednika HNS-a Davora Šukera, čiji se dolazak očekuje u četvrtak, nalazi se u Moskvi gdje će se u petak u 16 sati održati ždrijeb za Svjetsko nogometno prvenstvo.

Izbornik Zlatko Dalić kazao je još u srijedu prije polaska za Moskvu kako bi volio izbjeći najbolje reprezentacije svijeta.

Loading...

Htio bih da izbjegnemo najbolje reprezentacije svijeta, kao što su Njemačka, Brazil i Argentina u grupnoj fazi. Nema slabih protivnika, to su 32 najbolje reprezentacije svijeta, a mi znamo što je naš cilj. Ono što je najbitnije je da svi budu spremni i da napravimo prvi korak, to je da prođemo grupnu fazu, a onda idemo korak po korak. Znam da možemo, da imamo pravu reprezentaciju i da ćemo to napraviti”, uvjeren je izbornik.

Ipak, ima izbornik jednu veliku želju, a to je da u skupnoj fazi ne naleti na Srbe.

Ne bih želio da u ždrijebu dobijemo Srbiju. Srbija je kvalitetna reprezentacija koja ima izniman broj kvalitetnih igrača koji igraju u jakim europskim klubovima. Ne samo to, Hrvatska njima predstavlja ogroman motiv. Protiv nas bi imali ogroman naboj. Ne, to zaista ne bih želio”, kazao je Dalić, prenose Sportske novosti.