Dalić se ne boji nikoga, ali bi volio izbjeći Srbe

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Srbija je kvalitetna reprezentacija koja ima izniman broj kvalitetnih igrača koji igraju u jakim europskim klubovima

Delegacija hrvatske nogometne reprezentacije i Saveza, osim predsjednika HNS-a Davora Šukera, čiji se dolazak očekuje u četvrtak, nalazi se u Moskvi gdje će se u petak u 16 sati održati ždrijeb za Svjetsko nogometno prvenstvo.

Izbornik Zlatko Dalić kazao je još u srijedu prije polaska za Moskvu kako bi volio izbjeći najbolje reprezentacije svijeta.

Htio bih da izbjegnemo najbolje reprezentacije svijeta, kao što su Njemačka, Brazil i Argentina u grupnoj fazi. Nema slabih protivnika, to su 32 najbolje reprezentacije svijeta, a mi znamo što je naš cilj. Ono što je najbitnije je da svi budu spremni i da napravimo prvi korak, to je da prođemo grupnu fazu, a onda idemo korak po korak. Znam da možemo, da imamo pravu reprezentaciju i da ćemo to napraviti”, uvjeren je izbornik.

Ipak, ima izbornik jednu veliku želju, a to je da u skupnoj fazi ne naleti na Srbe.

Ne bih želio da u ždrijebu dobijemo Srbiju. Srbija je kvalitetna reprezentacija koja ima izniman broj kvalitetnih igrača koji igraju u jakim europskim klubovima. Ne samo to, Hrvatska njima predstavlja ogroman motiv. Protiv nas bi imali ogroman naboj. Ne, to zaista ne bih želio”, kazao je Dalić, prenose Sportske novosti.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI