DELIJE I GROBARI NAPRAVILI KAOS: U masovnoj tučnjavi izbila pucnjava, ima ranjenih, ‘duge cijevi’ blokirale naselje

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

"Bila je to opća pucnjava. Bilo ih je puno. Ima povrijeđenih i ranjenih", rekao je očevidac navijačkog sukoba, prenosi Telegraf.

U noći s četvrtka na petak u Novom Beogradu, kraj restorana Staro ognjište, dogodio se masovni obračun navijača Crvene zvezde i Partizana. Zloglasni Delije i Grobari krenuli su jedni na druge šakama, palicama i ostalim ‘sportskim’ rekvizitima, a na koncu ni to nije bilo dovoljno pa su počeli pucati jedni po drugima.

“Bila je to opća pucnjava. Bilo ih je puno. Ima povrijeđenih i ranjenih”, rekao je očevidac navijačkog sukoba, prenosi Telegraf.

Prve informacija govore kako je jedan navijač ranjen u trbuh i prevezem je u zemunsku bolnicu gdje leži u kritičnom stanju i bori se za život. Grobare i Delije morala je razdvajati interventna policija, a pristigle su i ‘duge cijevi’, odnosno, u nasilje je stiglo čak 20 vozila s policajcima.

Kurir piše kako su policajci s kalašnjikovima blokirali cijelo novobeogradsko naselje Dr. Ivana Ribara, te da su u KBC Zemun primili još jednog lakše ozlijeđenog navijača.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI