Dinamo dovodi prvo pojačanje, dolazi češki lijevi bek iz Young Boysa

screenshot

Njegov dolazak vjerojatvo znači da će Maksimir napustiti Josip Pivarić ili Borna Sosa

Čeh Jan Lecjaks iz švicarskog Young Boysa, po svemu sudeći, trebao bi biti prvo ljetno pojačanje Dinama. Dvadesetšestogodišnji Lecjaks igra na poziciji lijevog beka pa njegov dolazak vjerojatvo znači da će Maksimir napustiti Josip Pivarić ili Borna Sosa.

Kako se več nagađalo da za obojicu dinamovih braniča postoje ozbiljne ponude, dovođenje 26-godišnjeg Čeha znači da će se ići u realizaciju jednog od dva transfera.

Visina odštete koju je Dinamo platio nije poznata, ali Lecjaks vrijedi oko milijun i pol eura, dakle vjerojatno nije puno više od toga. Čeh još mora proći liječnički i tada ćemo sa sigurnošću moći reći da je transfer realiziran. Ako prođe liječnički Lecjaks bi odmah potpisao ugovor te se priključio svojoj novoj momčadi na pripremama u Sloveniji.

Inače, Lecjaks je do sada bio standardni u momčad Young Boysa, ali još uvijek nije dogurao do češke reprezentacije za koju je igrao u mlađim uzrastima. Lecjaks je prošle sezone odigrao 43 utakmice za Young Boys, a upisao je jedan gol i osam asistencija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI