Dinamo dovodi urugvajskog reprezentativca i kapetana slavnog španjolskog kluba

youtube

Još od odlaska mladog i jedva afirmiranog lijevog beka, Borne Sose, Dinamo traži soluciju za poziciju lijevog beka. Kod Bjelice nema tko je nije pokrpavao, a nije bolje bilo ni prijašnjim trenerima. Međutim, sportski direktor, povratnik u klub i sada već ugledni skaut, Zoran Mamić, pronašao je riješenje za tu deficitarnu poziciju.

Dinamo bi sljedećeg tjedna trebao završiti potragu za lijevim bekom, a na Maksimir bi trebao stići 24-godišnji urugvajski reprezentativac, Federiceo Ricca, koji je inače kapetan slavnog, ali posrnulog španjolskog kluba Malage, koji trenutno igra u drugoj ligi.

Sportske novosti tvrde kako će Mamić ovih dana putovati u Španjolsku i dogovoriti detalje transfera. Nagađa se kako bi trebao zarađivati oko 600 tisuća eura godišnje, dok je u Malagi imao pola milijuna. U Dinamu bi imao jednu od najvećih plaća, dakle.

Ricci je procijenjen na 2.5 milijuna eura, a Malaga za njega traži dva milijuna eura, što je Dinamu vjerojatno prihvatljivo s obzirom na to da će vjerojatno prodati Livakovića i Olma za rekordne svote novca.

Urugvajac je za sada upisao samo jedan nastup za reprezentaciju, ali nastupima u Dinamu možda bi mogao i više.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI