DINAMO U KUPU: Kad misliš da ne mogu gore oni naprave OVO

Dusko Marusic/PIXSELL

Dinamo se propisno osramotio kod drugoligaša kojeg je svladao tek nakon jedanaesteraca

Nekad je nogomet baš čudan. Nakon veoma dobre partije Dinama u posljednjem kolu prvenstva protiv Rijeka i pobjede 3-1 u dvoboju osmina finala Kupa u Novigradu protiv istoimene drugoligaške momčadi (na dnu Druge lige) zagrebačka postava je posve podbacila.

Jest, imala je inicijativu i posjed, ali bila je toliko jalova da su je i gledatelji ismijavali, a borbenost je tek pokazivao Soudani koji je svojim pokušajima prijetio, uzdrmao i vratnicu u dva navrata. Premalo je to bilo od Dinama.

Koji je ipak pobijedio u utkmici, 3-2 na jedanaesterce, nakon pto 120 minuta nije bilo golova. Za Dinamo su pogodili Soudani, Benković i Lešković, promašili Olmo i Knežević. Kod Novigrada su pogodili Smirnov i Burić, promašili Pilj, Živković i Batelić

Noivigrad se, istina branio, ali je znao krenuti i prema naprijed i porilično uplašiti Cvitanovićevu momčad koja očito nema kontinuitet. Pilj iz domaćeg sastava je desetak minuta prije konsternirao cijelo gledalište, s pet metara promašio je nebranjena Dinamova vrata. Tu je Dinamo imao silnu sreću… No, bruka je ostala kao kategorija Dinamovog nastupa u Novigradu.

U takvoj utakmici za 90 minuta nije bilo golova i moralo se ići u produžetke. Teren je već bio uništen i u produžecima je bilo malo od igre.



No, najveću prigodu u produžecima opet je imao Novigrad, Belković je izbio sam ispred Dinamovog vratara i promašio u sjajnoj situaciji. Nevjerojatno. I išlo se u jedanaesterce…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI