DOZNAJEMO TKO ĆE NASLIJEDITI KEKA NA KLUPI RIJEKE! Je li ovaj trener dostojna zamjena za Slovenca?

nk rijeka

“Nakon utakmice sam se čuo s predsjednikom kluba Damirom Miškovićem i od ovoga trenutka ja više nisam trener Rijeke. Osjećam se odgovornim za rezultate i potrebne su promjene. Rijeka će uvijek ostati moj klub i hvala svima na podršci”, kazao je 57-godišnji Slovenac na konferenciji za novinare u Velikoj Gorici.

Keku ovo nije prvi puta da daje otkaz u Rijeci, ali do sada su se sve nesuglasice izgladile, međutim, sada je stvar doista ozbiljna jer je Slovenac čvrsto odlučio otići. Doznajemo kako za sada nitko nije uspio nagovoriti Keka da ostane, niti Armada, niti predsjednik, što znači da će momčad s Rujevice morati tražiti novog trenera.

Također smo uspjeli doznati tko su trenutno favoriti za nasljednika, odnosno, favorit. Riječ je o treneru Lokomotive, Goranu Tomiću, koji sa zagrebačkom momčadi radi fantastičan posao. Međutim, Lokomotiva ga vjerojatno neće tako lako pustiti.

U igri bi, kako doznajemo, bio i Prosinečki, koji se i ranije spominjao kao mogući nasljednik Keka, ali on je trenutno prezauzet vođenjem BiH reprezentacije.

Podsjetimo, Kek je u Rijeci od veljače 2013. godine, a lani je produžio ugovor do lipnja 2020. godine. Ostat će upamćen kao trener koji je Rijeci prije dvije godine donio prvi naslov prvaka, a ima i dva osvojena trofeja u nacionalnom Kupu.



No, ove sezone Rijeka je u prvenstvu tek na petom mjestu, s tri pobjede, pet remija i dva poraza, dok su u kvalifikacijama za grupni dio Europske lige neočekivano ispali od norveškog Sarpsborga.

Kek je u karijeri vodio Maribor i saudijski Al Ittihad, dok je kao izbornik vodio Sloveniju u premijernom nastupu na SP-u 2010. godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI