DUVNJAK SUZNIH OČIJU I S KNEDLOM U GRLU BRANIO HORVATA: ‘Šteta što ga Bog nije nagradio, sada mu treba podrška’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon utakmice igračima je bilo teško govoriti, ali kapetan Domagoj Duvnjak odučio je stati pred kamere RTL-a. Suznih očiju i s knedlom u grlu kapetan je komentriao poraz.

Hrvatska je imala finale u rukama, suci su pokazali na sedam metara u zadnjoj sekundi i pružili priliku ‘Kaubojima’ za odlazak u finale. Odgovornost je preuzeo najiskusniji topnik za sedmerce, Zlatko Horvat, ali pritisak je bio prevelik, a Bergerud bio je koncentriraniji i obranio je.

Bio je to trenutak koji je psihički očito dotukao Hrvatsku. Dobro su se držali u prvih pet minuta produžetka, ali u drugih pet Norvežani su dobili krila i zasluženo prošli.

Nakon utakmice igračima je bilo teško govoriti, ali kapetan Domagoj Duvnjak odučio je stati pred kamere RTL-a. Suznih očiju i s knedlom u grlu kapetan je komentriao poraz.

“Jako sam tužan, nemam riječi, ali s druge strane sam i ponosan na borbu koju smo pokazali. Teška utakmica”, kazao je Duvnjak.

Progutao je par knedla i nastavio. “Izbornik je rekao – to je sport. Nekad pobijediš, nekad izgubiš. Meni je drago što smo ostavili srce na parketu, da smo izašli krvavih koljena”, izjavio je Dule.



Potom je stao u obranu Horvata. “Zlajo je mašina mala. On ima našu punu podršku. Turnir je odigrao fenomenalno, ubija se. Šteta što ga Bog nije nagradio, ali bit će prilike. Njemu treba naša podrška”, kazao je kapetan.

Duvnjak je također odigrao lavovsku utakmicu, ali nije želio ni čuti za pohvale na svoj račun.

“Nije stvar u meni, ovo su stvarno sjajni dečki. Čestitam im i skidam kapu. Imam snage jer sutra se igra za medalju. Bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe”, veli Duvnjak koji je izgubio dosta polufinala.

“Užas. Zadnji put smo 2010. ušli u finale. Bila nam je velika želja da danas legnemo s medaljom, ali nismo uspjeli”, suznih očiju je završio Duvnjak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI