Evo zašto Kovačić mora igrati svaku utakmicu za Real Madrid

Francuski strateg i legendarni veznjak, Zinedine Zidane, napravio je vrlo smion potez i ostavio na klupi Tonija Kroosa i Luku Modrića, iako su obojica bila spremna igrati. Zidane je to napravio u vrlo važnoj utakmici, u uzvratu osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod PSG-a. Zidane je odlučio prednsot dati Kovačiću uparivši ga s neizostavnim Casemirom, a bočno je postavbio Asensija i Vasqueza i na kraju slavio.

Real je sjajno izgledao, pogotovo po bokovima, dok je Casemiro uspio skupiti čak 98 posto točnih dodavanja, te je uz to dobio 15 duela i oduzeo 11 lopti i još zabio gol. Dakle, Brazilac je uz Ronalda bio najbolji igrač na terenu.

Ipak, sjajnu utakmicu odigrao je i Kovačić sve do 71. minute kada je zamjenjen Kroosom. Štoviše, pojavio se zanimljiv podatak koji kaže da Real nije izgubio niti jednu utakmicu Lige prvaka u kojoj je nastupio Kovačić, a nanizalo ih se već 16!

PSG igra lijep nogomet, mora se priznati. Imali su loptu više nego mi, ali mi smo bili strašno agresivni. Jako puno smo trčali i kad tako igramo onda nas je jako teško pobijediti. Nevjerojatno je kako se ova momčad promijeni kad igra u Ligi prvaka. Mislim da je Real rođen da igra u ovom natjecanju”, rekao je Kovačić nakon utakmice.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI