(FOTO) Što je ovo, okupljanje Ku Klux Klana ili utakmica Lige prvaka? Pogledajte jezivu koreografiju aktualnog prvaka Engleske

TWITTER

Aktualni prvak Engleske, pred rasprodanim je King Power stadionom izborio četvrtzavršnicu Lige prvaka.

Neobičan je klub taj Leicester. Ne treba previše podsjećati da su prošle sezone napravili čudo osvojivši naslov prvaka Engleske, iako im se prognoziralo ispadanje iz lige, ali ove sezone su jednako nevjerojatni. Leicester je sve do otkaza Ranieriju igrao katastrofalno i došli su na rub zone ispadanja, da bi se nekim čudom opet oporavili i sada žare i pale kao prošle sezone.

Aktualni prvak Engleske, pred rasprodanim je King Power stadionom izborio četvrtzavršnicu Lige prvaka. Momčad Craiga Shakespearea slavila je s 2:0 protiv Seville i s ukupnih 3:2 prošla dalje. Čudno zar ne? Momčad koja je u ligi do prije par dana bila kanta za napucavanje i prijeti joj ispadanje, ujedno je aktualni prvak i sudionik četvrtfinala Lige prvaka.

Ipak, nije to jedina čudna stvar koja se dogodila u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Seville. Naime, navijači su odlučili napraviti koregorafiju u plavoj i bijeloj boji. Ipak, onaj dio stadiona koji je trebao mahati bijelim zastavama više je nalikovao na kakav skup Ku Klux Klana.

Na tom dijelu stadiona bile su zataknute bijele zastavice, a kako su gledatelji sjedili kraj njih, iz daljine se činilo kao da nose bijele kapuljače, odnosno, prepoznatljivu nošnju zloglasne rasističke organizacije nastale u drugoj polovici 19. stoljeća.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI