Gavranović zasad ostaje na Rujevici, a Kek je dobio novog veznjaka

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Gavranović je imao ponude čak pet klubova, Stuttgarta, Basela, Olympiacosa, Atlanta United FC i ove Dinamove, te da su sve bile do dva milijuna eura.

Dinamo i Rijeka odigrali su pravi igrokaz u samom finišu prijelaznog roka. Zagrebački klub sve je zakuhao u četvrtak poslao ponudu za napadača Rijeke Maria Gavranovića i to bogatu ponudu s izdašnom plaćom koju je teško odbiti. Iz izvora bliskog riječkom klubu doznajemo kako je Gavranović imao ponude čak pet klubova, Stuttgarta, Basela, Olympiacosa, Atlanta United FC i ove Dinamove, te da su sve bile do dva milijuna eura.

No, isti izvor nam tvrdi kako je Dinamo navodno Gavranoviću nudio čak 30 posto veću plaću one koju nude inozemni klubovi, a kako je Gavranović u posljednjoj godini ugovora i Rijeka nije riješila situaciju s njim, logično je da će potražiti riješenje.

S druge pak strane, Rijeka je na Maksimiru dogovarala posudbu Dinamova veznjaka Domagoja Pavičića. Za zahvalnog 23-godišnjaka očito neće biti mjesta u prvoj momčadi ove sezone, a Rijeka ga je navodno dovela na posudbu s pravom otkupa na kraju sezone, no, tvrde kako Pavičić nije dio nikakvog paketa za Gavranovića.

Ipak, to ne znači da Gavranović neće preći na Maksimir. Cijeli transfer trebao bi se zgotoviti na zimu u siječnju na prijelaznom roku. No, to Gavranovića stavlja u nepovoljnu situaciju i pitanje je kako će Armada sada gledati na njegovu želju za odlaskom u redove najvećeg rivala. Možda će više sjediti na klupi? Možda neće ni igrati? A možda će dati sve od sebe i dostojno se oprostiti?

Sve u svemu, Rijeka je dobro “nasamarila” Dinamo i ostavila si najboljeg napadača još polusezonu i još uzela dobrog veznjaka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI