GDJE JE ZAVRŠILA KALINIĆEVA MEDALJA SA SP-a? On ju odbio, pogodite što je HNS napravio s njome

hns

Medalju je dobio, ali nije ju prihvatio

Nikola Kalinić svakako će ostati upamćen kao najveći luzer Svjetskog prvenstva u Rusiji. Nakon utakmice s Nigerijom on je protjeran iz stožera, spakirao je torbe i prvim letom se vratio u Hrvatsku.

Sve to dogodilo se nakon što je odbio ući u utakmicu protiv Nigerije kao zamjena, navodno jer ga bole leđa, ali priča se da je pravi razlog nezadovoljstvo statusom u reprezentaciji i minutažom, koju bi sigurno dobio da se malo strpio.

Izbornik Zlatko Dalić nije mogao dopustiti takvo narušavanje atmosfere u reprezengtaciji pa ga je jednostavno poslao kući. Vatreni su bez njega stigli do srebrne medalje, Hrvatska im je priredila spektakularne dočeke, samo u Zagrebu pozdravilo ih je pola milijuna ljudi, a Kalinić je sve to propustio…

Ipak, njegovi suigrači donijeli su mu medalju iz Rusije i odlučili su da ju je zaslužio zbog doprinosa u kvalifikacijama, ali on ju je odbio. Postavlja se pitanje gdje je onda medalja završila?

S obzirom na to da se Nikola Kalinić zahvalio na medalji, ona će ostati u posjedu Hrvatskog nogometnog saveza koji će je izlagati kada i gdje to bude prigodno”, kazali su iz HNS-a za Tportal.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI