GOTOVO NEZAMISLIV SCENARIJ: John Terry sljedeće sezone igrat će u Premiershipu, ali protiv Chelseaja!

Wikimedia

Iako su iz Chelseaja odlučili pustiti Terryja na kraju sezone, ostavili su mu ponudu da se vrati u klub jednom kada završi s nogometnom karijerom.

Legenda Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije, John Terry, na kraju sezone napušta klub. Chelsea je najavio kako neće produžiti ugovor kapetanu i ikoni, Terryju, koji je čitavu svoju karijeru podredio londonskoj plavoj momčadi. Stigao je iz West Hama kada mu je bilo 14 godina, a prometnuo se u vođu momčadi u eri Romana Abramoviča.

Za Chelsea je nastupio 685 puta, a čak 578 utakmica predvodio je momčad kao kapetan. Osvojio je četiri Premierlige, jednom Ligu prvaka, jednom Europsku ligu, pet FA kupova, tri Liga kupa i dva Community Shielda. Postigao je 64 gola u svim natjecanjima i najbolji je strijelac Chelseaja svih vremena kada su u pitanju obrambeni igrači.

Iako su iz Chelseaja odlučili pustiti Terryja na kraju sezone, ostavili su mu ponudu da se vrati u klub jednom kada završi s nogometnom karijerom. Terry smatra kako još nije za mirovinu pa će tako odigrati još barem jednu sezonu. Glavno je pitanje gdje će to Terry igrati?

Za sada se spominje nekoliko scenarija. Prvi je, jasno, Kina, gdje bi prema napisima engleskih medija trebao zaraditi više od 20 milijuna eura za jednu sezonu. Druga opcija je odlazak u MLS gdje su karijeru završili mnogi njegovi suigrači poput Beckhama, Gerrarda, Lamparda… Treći scenarij je gotovo nezamisliv, ali je itekako izvediv i moguć. Naime, postoji opcija da Terry ostane u Premiershipu tako što će sljedeće sezone igrati za WBA.

Sve tri opcije dosta su primamljive, ali ljubiteljima lika i djela engleskog braniča, vjerojatno bi najmilija opcija bila ostanak u vrhunskom nogometu pa čak i pod cijenu toga da odigra sezonu protiv Chelseaja.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI