Hajduk dobio novog predsjednika! Evo tko je tajanstveni šef splitskih ‘Bilih’

foto: hajduk.hr

Uskoro će ga i predstaviti

Hajduk ima novog predsjednika Uprave i radi se o Jasminu Huljaju. Nadzorni odbor odlučio je o njegovom imenovanju nakon što je proveden javni natječaj, kombiniran s metodom head huntinga. Prema svemu sudeći, Huljajev mandat trebao bi trajati četiri godine, što je godinu dana duže od Kosovog.

Inače, Huljaj je u Splitu 1988. godine završio Zdravstvenu školu, smjer farmaceut te je nakon toga, 1994. godine, stigao u Zagreb, gdje je završio studij farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

Osim toga, novi predsjednik Uprave Hajduka, 007. godine je na poslovnoj školi IEDC na Bledu u Sloveniji završio program MBA – Master of executive manager. Govori engleski, a služi se i njemačkim jezikom.

Odmah po završetku akademskog školovanja zaposlio se u tvrtki Jadran – Galenski laboratorij (JGL) iz Rijeke i tamo je proveo gotovo cijelu karijeru. Huljaj je prvo dobio radno mjesto prodajnog predstavnika (1994.-1996.), nakon toga regionalnog prodajnog menadžera (1996.-1999.), zatim prodajnog menadžera za Hrvatsku (1999.-2002.), te prodajnog direktora (2002.-2008.). Naposljetku je u travnju 2008. godine imenovan izvršnim direktorom operativnih poslova te je tu poziciju zadržao do 2015. godine kada je promaknut u glavnog izvršnog direktora JGL-a.

Spomenutu dužnost obnašao je do prosinca 2017. godine, da bi naposljetku nakon 24 godine, napustio tvrtku JGL. Huljaj nije besposličario već je posljednja četiri mjeseca radio kao viši savjetnik u tvrtki TAKTIKA d.o.o., koja se bavi IT rješenjima za upravljanje odnosima s klijentima te analitikom i izvješćima u prodaji u farmaceutskoj industriji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI