HAJDUK I DINAMO ODIGRALI JEDAN OD NAJGORIH DERBIJA! Utakmicu obilježio kaos na tribinama!

hnk hajduk

Za 90 minuta dvije najbolje hrvatske momčadi nisu stvorile nijednu priliku

U derbiju 9. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Dinama odigrali bez golova  0-0.

Hajduk i Dinamo odigrali su pred 22 tisuća gledatelja jedan od najgorih derbija uopće, a za 90 minuta dvije najbolje hrvatske momčadi nisu stvorile nijednu priliku.

Prvo poluvrijeme proteklo je u nervoznoj i vrlo rastrganoj igri, čemu je pripomogla i bura. U 5. minuti je veznjak Dinama Šunjić opalio sa 16 metara, a vratar Hajduka Posavec to bravurozno brani. Bila je to i jedina prilika u prvom dijelu, u kojem i nije bilo šansi, a više niti udarca po golu.

Splićani su bolje započeli drugo poluvrijeme, prijetili su, ali bez realizacije. U 75. minuti bilježi se prvi udarac Hajduka na utakmici u okvir vrata, ali je Ivanovski uputio ipak preslab udarac glavom da bi ugrozio Livakovića. U 79. minuti pokušao je Olmo nepreciznim udarcem iz daljine i to je bilo sve u prvom derbiju ove sezone.

Dinamo je ostao jedini neporažen i vodi s 21 bodom, pet više od drugoplasirane Lokomotive, koja ima utakmicu manje, dok je Hajduk šesti s 11 bodova.



Pred 22.000 gledatelja na stadionu Poljud sudio je Bebek iz Rijeke.

Treba naglasiti kako je utakmicu zapravo obilježilo ponašanje navijača, koji su prekidali utakmicu bakljadama, ozlijedili igrača Gyurcsa i topovskim udarom povrijedili vatrogasca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI