Hajduk se i dalje koprca, protiv Osijeka spasio se golom u sudačkoj nadoknadi

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

U derbiju 17. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali 1-1

Hajduk je i dalje u krizi.  Pod novim trenerom Željkom Kopićem pružio je novu blijedu partiju. U derbiju 17. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali 1-1 (0-1).

Splićani su izbjegli poraz golom u sudačkoj nadoknadi u derbiju druge i treće momčadi prvenstva, koji je ponudio vrlo siromašnu igru.

Hajduk je na početku prvog dijela propustio nekoliko prilika, a Osječane je odličnim intervencijama spašavao vratar Malenica. Nakon dvadesetak minuta juriša na vrata gostiju Hajduk je potpuno stao, a Osijek je došao do vodstva iz prve ozbiljnije situacije. U 39. minuti Alen Grgić se prošetao ivicom kaznenog prostora i uputio ne previše jak udarac koji ipak preko ruku vratara Splićana odsjeda u donjem lijevom kutu. U 42. minuti je napadač Hajduka Said pogodio vratnicu. U drugom dijelu je Hajduk nemoćno napadao, a Osijek se orijentirao isključivo na obranu pa gledatelji nisu vidjeli skoro ništa do prve minute sudačke nadoknade kada su Splićani izjednačili. Ahmed Said se najbolje snašao u gužvi ispred Malenice te je nekako uspio pokraj Barišića i osječkog vratara u padu nogom poslati loptu u mrežu.

Vodi Dinamo s 40 bodova, a Hajduk i Osijek imaju po 29 bodova.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI