HNS bojkotira prestižnu nagradu?!

U ponedjeljak nogometna reprezentacija kreće na put u Rusiju, na poprište Svjetske smotre (od 14. lipnja do 15. srpnja). U nedjelju navečer u organizaciji Hrvatske udruge Nogometni sindikat održava se velika priredba u zagrebačkom hotelu Westin, Trofej nogometaša godine. Želja organizatora bila je ugostiti i izbornika i reprezentativce, neposredno prije odlaska u St. Petersburg, no kako stvari stoje od toga neće biti ništa.

Trofej Nogometaš se ove godine održava šesti put zaredom, organizator je Nogometni sindikat, a suorganizator i medijski partner Sportske novosti. Nagrade se dodjeljuju temeljem glasova igrača i trenera 1. HNL u 17 kategorija, a ove godine se prema glasovima igračica proglašava i najbolja igračica 1. HNLŽ.

Očito je kod dogovora zapelo na prijeporu između Hrvatske udruge Nogometni sindikat i Hrvatskog nogometnog saveza. Savez ima finu izliku da se ne pojavi, opravdavajući se da nogometaši nemaju vremena. No, istina je samo jedna, kada bi predsjednik sugerirao da se pojave oni bi se i pojavili. Što se ne bi pojavili, jer biti će nagrađenih i iz njihovih redova?

Očito Dario Šimić još uvijek smeta aktualnom vodstvu Saveza, ukazujući na nepravde i nepravilnosti, no jedna lijepa tradicija, ova nagrada, ne zaslužuje ovakav finale, U trenutku dodjeljivanja nagrade mora se zaboraviti na sve animozitete. No, to mogu samo veliki.

Ili je u pitanju sukob zbog činjenica da je i HNS oformio svoju nagradu, Trofej nogometaša, priredba se održala neki dan u Vukovaru. Ako je zbog toga onda je to još žalosnije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI