Hrvati iz Intera mogu početi s pakiranjem kofera: Jedan ide za 30 milijuna, drugi odštetom ruši rekord, a kupci su tu

Facebook: F.C. Internazionale Milano (Official)

Naime, hrvatski dvojac iz milanskog crno-plavog kluba na izlaznim je vratima, a od njihovih transfera Inter bi trebao inkasirati oko...

I dok bi mnogi europski velikani i njihovi treneri voljeli u svojim momčadima imati hrvatske reprezentativce Ivana Perišića i Marcela Brozovića, čelnici Intera nemaju takve namjere. Naime, hrvatski dvojac iz milanskog crno-plavog kluba na izlaznim je vratima, a od njihovih transfera Inter bi trebao inkasirati oko sto milijuna eura.

Klub je objavio kako je Brozović na prodaju od kraja sezone, a iako ima odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura, Inter će ga pustiti ispod cijene, za oko 30 milijuna eura. Zbog pritiska FFP-a Inter mora prodavati igrače kako bi se ‘održao balans’ koji se poremetio jer je Inter previše toga nakupovao bez da je u isto vrijeme imao kakav jaki izlazni transfer. Iako su kineski vlasnici donijeli svjež novac u klub i rasprodaja im nije nužna, FFP je nemilosrdan i netko će morati otići, a koplja su se prelomila na Perišiću i Brozoviću.

Brozović je nedavno potpisao ugovor s boljom plaćom i famoznom odštetnom klauzulom od 50 milijuna eura, no to je ipak malo previše i teško je da će ga za toliki novac ‘riješiti’, ali za 25-30 milijuna, e to je već realno.

Što se tiče Perišića, on je praktički jedan od najboljih nogometaša Intera ove sezone i njegov transfer bit će znatno veći od Brozovićeva. Prema posljednjim napisima talijanskih medijima njegov transfer iznosio bi između 60 pa do 70 milijuna eura. Perišić bi tako srušio rekord i posto bi najskupljim hrvatskim nogometašem, a popis zainteresiranih je poduži. Traže ga brojni klubovi, ali za sada su za nadmetanje spremni jedino Chelsea i Manchester United. Što se tiče Brozovića njega pak traže Arsenal, Tottenham, Chelsea, Man United, Juventus…

Facebook Comments



Loading...
DIJELI