Iako ga je tražio Napoli Vrsaljko potpisao novi ugovor s madridskim Atleticom

Facebook

Visina plaće i iznos odštete za napuštanje kluba prije isteka ugovora nisu objavljeni

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko produžio je ugovor s Atlético Madridom za dodatnu sezonu, odnosno do ljeta 2022. godine, priopćio je u utorak Atlético.

Jako sam zadovoljan što ću moći nastaviti rasti ovdje. Osjećam se ugodno i samo razmišjam o svakodnevnom treniranju i kako bih bio važan ekipi“, poručio je 26-godišnji Vrsaljko, koji sa Juanfranom pokriva poziciju desnog braniča.

Ugovor je potpisan mjesec i pol dana nakon što je Vrsaljka htio dovesti talijanski Napoli. Visina plaće i iznos odštete za napuštanje kluba prije isteka ugovora nisu objavljeni.

Naš klub je postigao sporazum s Vrsaljkom i on će nastaviti nositi naš dres do 30. lipnja 2022. godine. Time je za godinu dana produžen ugovor potpisan u srpnju 2016.“, navedeno je u priopćenju madridskog kluba.

Nezadovoljan minutažom Vrsaljko je bio spreman razgovarati o transferu ove zime. No, trener Diego Simeone je sredinom prosinca uvrstio Vrsaljka u udarnu postavu, a 32-godišnjeg Juanfrana posjeo na klupu. Kada je uhvatio kontinuitet igara učvrstio se u prvoj postavi. Vrsaljko je ove sezone nastupio u 14 utakmica i upisao četiri asistencije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI