IKONA DINAMA I HAJDUKA O SKANDALU! ‘Kalinić?! E sad ću vam reći što zaista mislim o njemu i aferi’

youtube

Ja sam zadovoljan, osvojena su tri boda protiv neugodnog suparnika i ne smijemo previše filozofirati. Pa, pogledajte ostale kako se muče, ovo se natjecanje sve više pretvara u groblje favorita”, kaže nam naš stručni komentator Stjepan Deverić koji je svojevremeno opčinjavao srca navijača i Dinama i Hajduka.

Štef ili Stipe bio je među 22 nogometaša Jugoslavije na svjetskoj smotri u Francuskoj, nije igrao ni minute, nije bio niti na klupi… Jer, tada je na klupi moglo biti samo pet igrača, ne svi kao danas. Bio je pozvan tek da zadovolji javnost s obzirom da je Dinamo te jugoslavenski prvak.

Takva su to vremena bila. Bio sam žalostan, ali pomirio sam se sa svojom sporednom ulogom. Pravu ulogu sam imao u toj reprezentaciji na Olimpijskim igrama u Los Anglesu dvije godine kasnije, kada smo osvojili brončanu medalju. Jesam li bio bijesan što nisam igrao u Španjolskoj. Ne, bijes je nesto drugo od tuge”.

Jeste li možda smjerali tadašnjem izbrniku Miljaniću dati do znanja da niste sretni svojim statusom.

Ne, krenulo je momčad otpočetka loše, a kažem vam to su bila neka druga vremena. Nisam incidentan tip, ja sam bio prznica samo na terenu”.



Što vi kažete na slučaj s Kalinićem?

Uvijek je trener u pravu, jer trener odgovara za rezultat, atmosferu. Vjerojatno je i treneru bilo dosta te situacije. Ne znam je li Dalić prije svega ovoga što pričao s Kalinićem, ali nije lijepo završilo. To su vam takve priredbe s velikim brojem igrača, uvijek ima nezadovoljnih, no postoje oni koji to trpe i oni koji to ne mogu istrpiti. Ja sam znao istrpiti”.

Gledate napadače na svjetskoj smotri, što kažete?

Neki mi pričaju da Rebić malo nalikuje na mene, no Ronaldo blista, to je čudo što on radi. Vidjet ćete, Messi će se isto potruditi, ali nadam se nakon što odigra protiv naših. Harry Kane ima sjajnu sezonu i tu je velik, a najvišeme iznenadio Meksiko. Kako lijepu igru imaju po zemlji, nisu loptu cijelu utakmicu digli desetak centimetara od tla. A mi iako nismo odigrali veliku utakmicu djelovali smo ozbiljno. Što nam najčešće nije slučaj”…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI