Inter snimio spektakularni video u čast Vrsaljkovog dolaska: Ovo je tvoja sudbina!

screenshot

U prvom planu tetovaža ‘Posljednje večere’

Srebrni hrvatski reprezentativac, Šime Vrsaljko, dočekan je u Interu kao velika zvijezda, što svakako i jest jer je ipak riječ o jednom od najboljih bekova na svijetu. Vrsaljko bi trebao činiti ‘novi’ Inter koji planira napasti i prvo mjesto u Serie A pa čak i Ligu prvaka.

Vrsaljku je Inter priredio lijep video dobrodošlice kako bi mu dokazali da je stigao baš na pravo mjesto, u veliki klub koji ima ambicije biti ponovo prvakom.

Video je doista spektakularan i zapravo priča priču kroz Vrsaljkove tetovaže, koje ovaj ima po cijelom tijelu. ‘Inter je tvoja sudbina’, to mu na kraju poručuje njegov novi klub. Na kraju videa posebno su naglasili jednu od najvećih Šiminih tetovaža i ujedno najinteresantnijih, Posljednju večeru. Slika je to koja krasi jednu od pet milanskih katedrala, a video su baš najavili time što su istakli da je Šimi njihov grad Milano već pod kožom.

‘Neke stvari radiš jer su ti izazov. Neke samo da se igraš, a druge iz ljubavi. Radiš ih da ne zaboraviš, da se podsjetiš, radiš ih zbog sebe, kao i zbog drugih. Neke stvari radiš jer vjeruješ u njih, neke jer ti daju nadu. Radiš ih jer to želiš. Neke stvari radiš jednostavno jer je to sudbina. Naš grad. Tvoja sudbina’, to je Inter poručio Šimi u videu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI